C'est la vie – TPS:n ranskalaiskaksikko liikaa Sportille

Naisten Liiga / Kuvakooste
TPS voitti Sportin Kupittaalla pelatussa Naisten Liigan ottelussa maalein 5–3. Turkulaisten ranskalaisduo, Estelle Duvin ja Lara Escudero, nosti kotijoukkueen kolmen maalin johtoon ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana. TPS:n ote kuitenkin herpaantui alun hyvin otteiden jälkeen ja Sport pääsi nousemaan maalin päähän tasalukemista. Vaasalaisten kiri ei kuitenkaan riittänyt, sillä turkulaiset onnistuivat säilyttämään johtonsa loppuun saakka.
Sport saapui TPS:n vieraaksi Kupittaalle.
TPS aloitti pelin sähäkästi. Turkulaisten ykkösketju oli iskussa.
Tulosta syntyi.
Maalilla ei kainosteltu.
Ranskalaiset pitivät vastustajiaan pujottelukeppeinä.
Kumpikin ranskalaisista osui kertaalleen. Lara Escudero laittoi kiekon alanurkkaan.
Estelle Duvin puolestaan ylänurkkaan.
Sportin aikainen aikalisä ei tuonut haluttua muutosta.
Kotijoukkueen vahva ote pelistä kuitenkin herpaantui ensimmäisen erän puolivälissä.
Julia Kuusisto tuikkasi kiekon maaliin vastahyökkäyksen päätteeksi.
TPS lähti toiseen erään mietteliäänä.
Sport jatkoi kuitenkin hyviä otteitaan. Sara Storbjörk iski kavennusmaalin ylivoiman aikana.
Mustavalkoiset saivat pelinsä kulkemaan jälleen toisen erän loppupuolella. Maija Otamo veivasi kiekon maaliin.
Turkulaiset painoivat päälle kolmannessa erässä. Sport tarjosi ylivoimaa TPS:lle.
Kiekkoa ei kuitenkaan saatu maalivahdin selän taakse.
Oona Mäki venyi kiekkojen tielle.
Kotijoukkueen into hyökkäyspäässä johti vastahyökkäyksiin.
Sport tulikin vielä maalin päähän TPS:stä. Takatolpalla odottanut Susanna Kupari pääsi nostamaan kiekon maaliin.
Kavennusta kelpasi tuulettaa. Vierailla oli hyvät mahdollisuudet vielä tasoittaa peli viimeisen viisiminuuttisen aikana.
TPS kuitenkin kokosi rivinsä ja pelasi fiksusti pelin lopun pysymällä kiekossa.
Mustavalkoiset pääsivät juhlimaan kauden avausvoittoa.