Estelle Duvin, Maija Otamo ja Janina Enström nostivat TPS:n jatkoaikavoittoon Kuortaneesta

Naisten Liiga / Kuvakooste
TPS voitti Team Kuortaneen maalein 2–1 Kupittaalla pelatussa Naisten Liigan ottelussa. Turkulaiset pyörittivät peliä mallikkaasti läpi ottelun, mutta maalinteko takkuili. Kuortane piti kotijoukkuetta pinteessä ensimmäisen erän ylivoimamaalin turvin, mutta TPS nousi tasoihin kolmannessa erässä ja juhli voittoa jatkoajalla.
TPS valmistautui otteluun.
Vieraaksi saapuneita kuortanelaisia nauratti vielä alkulämmittelyjen aikana.
Itse ottelussa ei ollut aikaa naureskella. TPS hallitsi kiekollisesti.
Maalivahti Emilia Kyrkkö piti joukkuettaan pystyssä torjunnoillaan.
Kyrkkö joutui hoitamaan puolustustehtävät lähes yksin, sillä mustavalkoiset painelivat puolustuksen ohi kerta toisen jälkeen.
Kotijoukkueen hallinnasta huolimatta vieraat vastasivat ottelun ensimmäisestä maalista ajassa 16:14.
Oona Koukkula pääsi juhlimaan ylivoimamaalia.
Meno ei hidastunut toisessa erässä.
Samalla otteet kovenivat.
Yksi joutui jättämään leikin kesken.
Lennokas TPS sai tarvitsemiaan maalipaikkoja...
...mutta edes rangaistuslaukauksesta ei onnistuttu.
Myös toisessa päässä viimeistelyssä oli roimasti parantamisen varaa.
Ottelu vaikutti päättyvän 0–1 lukemiin, kunnes Estelle Duvin pääsi nostamaan kädet kohti kattoa.
Tasalukemissa ottelu venyi jatkoajalle. Peppi-Pauliina Virtanen oli taata Kuortaneelle kaksi pistettä, mutta Erica Jaskari venyi vielä kiekon tielle.
Ottelun ratkaisijaksi nousi Maija Otamo, joka pujotteli kiekon Kuortaneen maaliin ajassa 62:40.