Erätauolle tennislukemissa: TPS ja Kiekko-Espoo latoivat maaleja Naisten Liigan harjoitusottelussa

Naisten Liiga / Kuvakooste
TPS taipui Kiekko-Espoolle Turun Impivaarassa pelatussa harjoitusottelussa maalein 6–7. Maaleja sateli jo ottelun alussa ja 12 minuutin kohdalla tilanne oli jo 1–5. TPS ei kuitenkaan lannistunut vieraiden vahvasta alusta, vaan kuroi tilanteeksi 5–6 seuraavan puolituntisen aikana. Kotijoukkueen kiri ei kuitenkaan aivan riittänyt paikkaamaan ensimmäisen erän heikkoja hetkiä.
Naisten Liigan harjoitusottelu pelattiin varsin trooppisissa tunnelmissa Turun Impivaarassa.
Yksinäistä oli TPS:n ja Kiekko-Espoon välisessä ottelussa. Tuomari joutui pudottelemaan kiekkoja muutaman minuutin ajan yksikseen.
Myös TPS:n maalilla oli yksinäistä ensimmäisessä erässä.
Maalilla sai hääriä varsin vapaasti.
Kotijoukkueen kenttäpäädyssä oli tilaa laukoa.
Ja Lisette Täkshän laukoi.
Kerta toisensa jälkeen.
Saldona kolme maalia turkulaisten verkkoon jo ensimmäisessä erässä.
Maalit maistuivat myös muille.
TPS ei kuitenkaan lannistunut.
Myös toisessa päässä sai viritellä rauhassa.
Ines Lukkarila osui kahdesti ensimmäisessä erässä.
Erätauolle siirryttiin 3–6 lukemissa. Aliisa Yli-Kauppila vastasi turkulaisten kolmannesta osumasta.
Sama meno jatkui toisessa erässä.
TPS:n vahva toinen erä toi joukkueen maalin päähän. Erätauolle siirryttiin 5–6 lukemissa.
Joukkueiden puolustuspelaaminen parani loppua kohti.
Ottelun kuumimmat pelaajat osuivat kuitenkin vielä kertaalleen kolmannessa erässä. Ensin osui Täks.
Sitten Lukkarila.
TPS sai vielä paikkoja viimeisten minuuttien aikana, mutta loppulukemiksi merkattiin 6–7.