Erica Jaskari torjui TPS:lle voiton Kärpistä

Naisten Liiga / Kuvakooste
TPS voitti Kärpät Kupittaalla pelatussa Naisten Liigan ottelussa maalein 2–1. Oululaiset karkasivat maalintekoon ensimmäisen erän päätteeksi. TPS nousi kuitenkin tasoihin ja lopulta takaa ohi. Toisen erän kaksi maalia riitti tällä kertaa voittoon, sillä Kärppien hyökkääjät eivät enää onnistuneet laukomaan kiekkoa toistamiseen TPS-vahti Erica Jaskarin selän taakse.
TPS lähti otteluun voitto allaan. Edellisessä ottelussa kaatui Kuortane maalein 6–4.
Vastaan asettui Kärpät, joka oli myös voittanut Kuortaneen edellisenä viikonloppuna.
Kotijoukkue painoi päälle.
Oululaisten puolustus esti turkulaisten maalintekoaikeet tehokkaasti.
Kaukolaukauksilla ei maalivahteja tänään yllätetty.
Turkulaisten painostus ei tuottanut tulosta. Takatolpalla ei ollut ketään siirtämässä kiekkoa maaliin.
Kun et tee, kaveri tekee. Tilli Keränen iski ottelun avausmaalin Monica Sarkkinen Matan esityöstä.
Erätaukopalaverin sisällöstä ei ole tietoa...
...mutta kotijoukkue sai aihetta hymyyn toisessa erässä.
TPS pääsi maalipaikoille.
Estelle Duvin pääsi siirtämään kiekon maaliin Maija Otamon ja Janina Enströmin esityöstä.
Muutama minuutti myöhemmin osui Otamo. TPS karkasi maalintekoon alivoimalla.
Oli Kärppien valmennuksen vuoro miettiä kuvioita uusiksi.
Paikkoja oli riittävästi tasoittaa ottelu.
Erica Jaskari venyi kuitenkin kiekkojen tielle.
Jaskari oli ratkaisevassa roolissa.
Ihan kaikkea ei maalivahti kuitenkaan saanut kiinni. Tämä laukaus kilahti tolppaan.
Tasainen ottelu päättyi TPS:n voittoon. Voiton taannut Jaskari palkittiin ottelun lopuksi.