TPS:n ykkösketju liikaa Kärpille

Naisten Liiga / Kuvakooste
TPS voitti Kärpät 5–2 Kupittaalla pelatussa Naisten Liigan ottelussa. Merkittävin ero joukkueiden välillä oli viimeistelyssä. Kärpillä oli paikkansa toisessa erässä kotijoukkueen pelin seotessa ja turkulaispelaajien pelatessa ylipitkiä vaihtoja. TPS kuitenkin selvisi heikoista hetkistään ja ponnisti voittoon pelin terävöityessä jälleen kolmannessa erässä.
TPS:n ykkösketju piti Kärppien puolustajat kiireisinä.
Maija Otamo laukoi ottelun avausosuman.
TPS nukkui seuraavassa vaihdossa. Tilli Keränen tasoitti 14 sekuntia ottelun avausmaalista.
Johanna Oksman kahmi kiekot hanskaansa.
Maalivahti piti joukkuettaan mukana pelissä.
Viivalaukaus kuitenkin yllätti Oksmanin ensimmäisen erän lopussa.
TPS jäähyili toisessa erässä.
Pelaajilla riitti näkökulmia tapahtumien kulusta.
Istumapaikat olivat loppua kesken.
Kärpät kuitenkin tuhri ylivoimansa omiin jäähyihin. Tuomaristo oli tarkkana pelaajien määrän suhteen.
Tulosta kuitenkin syntyi. Jonna Yli-Mäenpää pääsi tuulettamaan alivoimaosumaa.
Verkko heilui pian taas vierasjoukkueen päädyssä. Estelle Duvin laukoi kotijoukkueen uudelleen johtoon.
Päivän sään mukaisesti kolmannen erän alussa taivasteltiin kiekon liikkeitä vesilammikoissa.
Kärpät haki tasoitusmaalia.
Paremmalla viimeistelyllä peli olisi saatu tasoihin.
Seuraava maali nähtiin toisessa kenttäpäädyssä. Duvin ennätti nostamaan paluukiekon Kärppien maaliin.
Oululaiset yrittivät nousua ilman maalivahtia, mutta turkulaishyökkääjät karkasivat vielä kertaalleen maalintekoon.