Šokkitilassa: yksittäinen pelitilanne käänsi pelin TPS:ltä Ilvekselle Naisten Liigan kamppailussa

Naisten Liiga / Kuvakooste
TPS kärsi kotonaan tappion Ilvekselle maalein 2–6. Kotijoukkue aloitti vahvasti, mutta ote siirtyi vieraille jo ennen ensimmäisen erän puoliväliä, kun turkulaiset kantoivat kaunaa Ines Lukkarilan saamasta kohtelusta. Ilves iski maaleja läpi ottelun TPS-pelaajien miettiessä ensimmäisen erän tapahtumaa.
TPS tuli lujaa otteluun.
Turkulaisten neloskenttä onnistui maalinteossa.
Kiia Kangas suti kiekon maaliin lähietäisyydeltä.
Kotijoukkueen peli kuitenkin sekosi pahasti vain muutama minuutti myöhemmin. Pää edellä laitaan rojahtaneelle Ines Lukkarilalle ei kuitenkaan käynyt pahasti pahannäköisessä tilanteessa.
Kauna kulutti jäähyä tilanteesta vaatinutta TPS:ää. Ilves sen sijaan juhli ylivoimalla.
Seuraavaksi laskutoimitukset menivät mönkään.
Tälläkään kertaa ei tarvittu montaakaan sekuntia, että kiekko oli TPS:n maalissa.
Ilves juhli erän päätteeksi jo kolmatta ylivoimaosumaansa.
Turkulaisten ajatukset olivat muualla.
Ajatuksia ei saatu takaisin omaan peliin erätauon aikana. Ilves iski jälleen heti toisen erän alussa.
TPS vaikutti saavan peliä uomilleen erän puolivälissä, kun Ella Välikangas onnistui ohittamaan Melisa Mörösen toistamiseen.
Laukauksista ei ollut pulaa...
...mutta viimeistely ei ollut vieraiden veroista.
Kolmas erä ei tuonut muutosta peliin.
Sen sijaan tuomareilta kyseltiin...
...kovien kontaktien asiallisuutta.
Ilves haki Turusta kolme sarjapistettä. TPS:n oli tyytyminen yksilöiden saamiin palkintoihin.