TPS-vahti Erica Jaskarin torjunnat eivät riittäneet HIFK:ta vastaan

Naisten Liiga / Kuvakooste
HIFK voitti TPS:n Kupittaalla pelatussa Naisten Liigan ottelussa maalein 2–5. Kotijoukkueen ykkösketju piti vierasjoukkuetta pinteessä, mutta TPS:n heikko puolustuspään pelaaminen kostautui liian useaan otteeseen. Turkulaiset pitivät pelin tiukkana sarjakkosta vastaan aina kolmannen erän alkuun saakka, kunnes TPS-puolustuksen harharetket kostautuivat.
Sarjakakkonen HIFK saapui TPS:n vieraaksi Kupittaalle.
Ottelussa riitti vauhtia, vaikka aiemmin päivän aikana sulanut jää olikin tavallista pehmeämpi.
HIFK pääsi maalin makuun jo ensimmäisen erän alkupuolella.
Pauliina Salonen tasoitti pelin pari minuuttia myöhemmin.
Salonen veivaili kiekon maaliin hankalasta asennosta.
TPS sai lisää paikkoja, mutta kiekko kauhottiin joko ohi maalista tai maalivahdin syliin.
Kovuutta sai antaa tavallista enemmän.
Laidat kolisivat muutamaan otteeseen.
Erica Jaskarille oli käydä huonosti, mutta maalivahti pystyi jatkamaan peliään.
Tuomaristo ei antanut pelaajien ja valmentajien vaikuttaa päätöksiinsä.
Ottelun erikoisin tilanne oli 1–2 maali. Viisikon sijaan hyökkäyspäässä maalia juhli kuusikko.
HIFK lisäsi johtoaan ensimmäisen erän lopussa.
Erätauot olivat tavallista pidemmät, sillä jään pinta ei ollut jäätyäkseen. Pelaajat ja huoltajat viihdyttivät toisiaan taukojen aikana.
TPS petrasi toiseen erään.
Salonen veivaili toisenkin maalinsa hankalasta asennosta.
HIFK pyrki ryhdistäytymään aikalisän aikana.
Peliin hyvin mukaan päässyt TPS kaatui kuitenkin omiin virheisiinsä kolmannessa erässä.
Jaskari teki parhaansa maalillaan, mutta TPS puolustus päästi vieraat liian helpolla.
Turkulaisilla riitti kyseltävää säännöistä, kun HIFK:n tyhjiin iskemää maalia edeltänyttä pitkää kiekkoa ei vihelletty.