KalPa pakkovoittoon Kiekko-Espoosta – Elisa Holopainen otti kuopiolaiset reppuselkäänsä

Naisten Liiga / Kuvakooste
Kuopiolaisvierailija oli päättänyt, että Naisten Liigan finaalisarja ei ole vielä taputeltu. KalPa iski neljä maalia heti ensimmäiseen erään, eikä Kiekko-Espoo toipunut alkushokista kunnolla missään vaiheessa. KalPan reppuselkäänsä otti tähtihyökkääjä Elisa Holopainen, joka takoi tiukkaan paikkaan hurjat tehot 2+2. Tanja Niskanen säesti myös hienosti kahdella maalillaan. Finaalisarja jatkuu torstaina Kuopiossa.
KalPa-pelaajat keskittyneitä Maamme-laulun aikana.
Nelli Laitisen ja Annina Rajahuhdan pelinalusrituaalit.
Ottelu oli ehtinyt vanheta vain 41 sekuntia kun Tanja Niskanen tälläsi ylivoimalla kuopiolaisten finaalisarjan ensimmäisen maalin.
Anni Montonen piti Saila Saaren pois pahanteosta.
Vierailijat peittivät uhrautuvasti laukauksia – tässä kapteeni Emma Ritarin uhkarohkea esimerkki.
Inka Katajiston viimeistelemä 0–2-maali liukumassa kohti maalia.
KalPa-pelaajien tuuletuksissa oli tunnetta.
Vain 23 sekuntia 0–2-maalista oli jälleen Niskasen vuoro nostaa kädet kohti Tapiolan harjoitusjäähallin kattoa.
Kolmas maali ennen 9 peliminuutin täyttymistä sai kotijoukkueen ottamaan aikalisän ja vaihtamaan maalivahtia – maalille luisteli Erica Jaskari.
KalPa iski kuitenkin vielä kertaalleen ensimmäisessä erässä, kun ottelussa huimat 2+2 tehot iskenyt Elisa Holopainen muutti lukemiksi 0–4.
Matilda Nilsson oli liian liukas pideltävä Julia Schalinille.
Kelpo pelin pelannut KalPa-maalivahti Tiina Ranne ehti kiekon tielle yhteensä 28 kertaa.
Emmi Leinonen ja Tanja Niskanen B-pisteellä.
Emilia Vesa painoi hommia tuttuun tapaansa kieli keskellä suuta.
Tanja Koljonen ja Ada Eronen laitaväännössä.
Espoolaisten päävalmentaja Sami Haapanen jakoi ohjeita pelaajilleen.
Kotijoukkue sai maalitilinsä auki vähän ottelun puolivälin jälkeen. Tässä juhlitaan Nea Katajamäen tekemää 2–5-kavennusmaalia.
Kuopiolaiskolmikko valmiina aloitukseen.
Kiekko-Espoo yritti saada lisäkavennusta aikaan, mutta KalPa puolusti maalin edustaansa vahvasti.
Maalittoman kolmannen erän jälkeen oli kuopiolaisten vuoro juhlia kavennettuaan finaalisarjan otteluvoitot 2–1:een. Finaalisarjan neljäs kohtaaminen pelataan torstaina Kuopiossa.