Pohjoisen miehet pesivät kasvonsa kotiyleisön edessä ja ilmoittautuivat takaisin taisteluun finaalipaikasta

MESTIS / Raportti
Hieno yksilösuoritus ja kädet kohti Lappi Areenan kattoa.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Rovaniemellä nähtiin taisteleva kotijoukkue ja kaksi hyvää jääkiekkoa pelaavaa joukkuetta. Ratkaisun 3−2 teki RoKin Lauri Heino jatkoerässä.

RoKi oli jättänyt Imatran painajaisen taakseen ja tuli kotiyleisönsä eteen miehekkäästi. Tällä kertaa taistelu riitti koko erän. Ei Ketteräkään huonosti pelannut, mutta kyllä erä meni kotijoukkueelle, vaikka maalit tasattiinkin 2−2.

RoKin maalit tekivät Nikita Dogopyatov ja Jarkko Pynnönen. Ketterästä puolestaan onnistuivat Yegor Shekhovtsov ja Jere Vertanen, joka näytti jatkavan siitä mihin viime ottelussa jäi.

Toisessa erässä ei osumia nähty, mutta erä oli silti katsojaystävällinen. Molemmilla oli tilanteita ja kovuuttakin tarjoiltiin puolin ja toisin. RoKi oli ottanut tähtäimeensä Ketterän maalivahti Santeri Lipiäisen, mutta siitä huolimatta hän jatkoi maalillaan varmoin ottein.

Maaleja ei nähty kolmannessakaan erässä, joten hattua voi nostaa kummallekin maalivahdille. Kotijoukkueelle tarjottiin mahdollisuutta ratkaista ylivoimilla, mutta vieraiden alivoimapelaaminen oli todella hyvää. Molemmat joukkueet pelasivat hyvän 60 minuuttisen.

Jatkoerässä ei kauaa nokka tuhissut, kun ensin Ketterällä oli oma paikkansa ja sitten Lauri Heino räjäytti 1902-päisen Lappi Areenan hienolla yksilösuorituksellaan. RoKilta hieno kasvojenpesu kotiyleisön edessä ja he ilmoittautuvat mukaan taisteluun finaalipaikasta.

» Lähetä palautetta toimitukselle