Ketterä höykytti kotijoukkuetta Espoossa

Santeri Lipiäinen torjui 17 kertaa.
Imatran Ketterä latoi tylyt lukemat Espoossa.

Sarjajohtaja Imatran Ketterä saapui tiistai-illan ainoaan Mestis-otteluun Tapiolan Metro-areenalle.

Neljän minuutin kohdalla Mikko Haaparanta lähetti Einari Luhangan hyökkäykseen oikealta, Luhanka laukoi ja Kiekko-Espoon Juho Järvinen torjui patjallaan. Paluukiekon pamautti Jesse Viskari vasemmalta verkkoon: 0–1 -taukolukemat.

Toisen erän kolmannella minuutilla Ketterän Olli Korhonen otti aloitusvoiton ja Elmeri Kaksonen täräytti oikeaan yläkulmaan 0–2. Viiden minuutin paikkeilla Jere Vertanen ja Jesse Liuksiala pelasivat reikiä kotijoukkueen puolustukseen ja Jesse Hallikas iski läheltä 0–3.

Pari minuuttia ennen toista erätaukoa Olli Korhonen lisäsi K-Espoon ahdinkoa ylivoimalla 0–4.

Kolmannen erän alkuun tuli Ketterälle kaksi kakkosta korkeista mailoista. Mikko Lehtonen ja Oula Kuure syöttelivät komeasti, Olli Iisakka latasi lohdutuksen 1–4 ylivoimalla. Erän puolen välin paikkeilla Espoo jäähyili 2+2 min. Henry Karjalainen ja Jesse Viskari lisäsivät johtoa osumillaan.

Ottelun loppuun kotijoukkue jäähyili jälleen ja Olli Korhonen sinetöi loppuluvuiksi 1–7. Korhonen oli illan sankareita pistein 2+2.