KeuPa HT tasasi voitot − Mikko Lahtinen iski kaksi maalia päätöserässä

MESTIS / Raportti
Mikko Lahtinen viimeisteli kaksi osumaa.
KeuPa HT onnistui tasoittamaan puolivälieräsarjan FPS:ää vastaan ottamalla 5−2-kotivoiton.

FPS siirtyi Keuruulla johtoon, kun reilut kaksi minuuttia avauserää oli jäljellä. Aleksi Karlsson sai pelattua yhden KeuPa-puolustajan ulos ja syötti sen jälkeen takatolpalle Mika Huhtasalolle, joka onnistui ohittamaan Niko Parkkisen.

Muuten erä oli tasainen, sillä molemmat laukoivat kahdeksan kertaa kohti maalia. Vieraat pääsivät aloittamaan toisen erän ylivoimalla Veeti Vuorion otettua hyökkäyspään rangaistuksen.

KeuPa HT kesti sekä Vuorion että sitä seuranneen joukkuerangaistuksen. Tämän jälkeen Terry And antoi syötön kulmasta ja Jaakko Heikkinen laukoi kiekon yläkulmaan. Muuten vauhdikkaassa ottelussa edettiin toisen erän osalta vieraiden hallinnassa, sillä Parkkinen torjui 11 kiekkoa ja Petrus Lintonen vain neljä kertaa.

KeuPa HT rynnisti päätöserään väkevästi ja teki kolme maalia ennen erän puoliväliä. Aluksi asialla olivat harvoin maalinteossa onnistuvat pelaajat, sillä ensin osui kaksi kertaa runkosarjassa onnistunut Mikko Lahtinen kierrettyään ensin maalin. Kotijoukkueen kolmannen maalin teki vain yhden runkosarjamaalin tehnyt Joel Järvenpää, joka pääsi tälläämään Nicholas Nuuttilan tarjoaman syötön vastakiekkoon.

Vain 27 sekuntia myöhemmin And järjesti Jere Heleniukselle paikan KeuPan neljänteen maaliin, eikä tämä erehtynyt. FPS otti aikalisän ja onnistuikin kaventamaan pian vastahyökkäyksestä maalintekijänään Aapo Alapuranen.

Eetu Pylkkäsen rangaistus avasi paremman tilaisuuden vielä FPS:n kiriin, mutta Joonas Uimosen tolppalaukausta lähemmäksi vierasjoukkue ei päässyt. Lintonen otettiin vaihtopenkille kolme ja puoli minuuttia ennen loppua, mutta Lahtinen iski keskiympytästä illan toisen osumansa tyhjiin ja näin KeuPa tasoitti ottelusarjan 5-2-voitolla.

» Lähetä palautetta toimitukselle