Taito löi kovuuden Imatralla

MESTIS / Raportti
Anton Stråka sai palkinnon maalin muodossa.
Kuva © Jarno Hietanen
RoKi kaatui Imatralla taistellen. Ketterä voitti erinomaisen viimeisen erän ansiosta 3−2.

Kotijoukkueen otteissa näkyvin muutos viime otteluun oli se, että se oli koventanut peliä oman maalin edustalla. Nyt RoKilla ei ollut asiaa päästä kontaktiin Ketterä-maalivahti Santeri Lipiäiseen.

Peli oli fyysistä puolin ja toisin, mutta jäähyt tulivat vain kotijoukkueelle.

Ketterän alivoimapelaaminen oli todella mallikasta eivätkä vieraat päässeet sen aikana iskemään. RoKin Lauri Heino otti kuitenkin sankarin viittaa viime ottelun tavoin harteilleen ja vei vieraat 1−0 johtoon. Seuraavankin maalin teki vierasjoukkue, kun Nicholas Canade pääsi läpi ja numerot olivat 2−0.

Maalien vaikutus näkyi konkreettisesti, kun RoKi sai niistä lisää itseluottamusta. Kotijoukkue oli jo jäämässä jalkoihin, kunnes Anton Stråka toi joukkueen maalin päähän.

Ketterä tuli kovalla sykkeellä kolmanteen erään. Oli tolppaa ja RoKi-maalivahti Vilho Heikkisen paraatipelastusta ennen kuin Niko Kautiaisen maalilla kotijoukkue tasoitti ottelun.

Taito vei ja kovuus joutui taipumaan, kun Janne Kettunen laukoi loppunumeroiksi 3−2. Näiden kahden joukkueen välillä nähtiin taas todella tasainen ja viihdyttävä ottelu joka lupaa hyvää, kun joukkueet iskevät taas tiistaina yhteen Rovaniemellä.

» Lähetä palautetta toimitukselle