Kari Piiroinen torjui KOOVEElle voiton kuukauden tauon jälkeen.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa
KOOVEE kampesi kotonaan voiton K-Vantaasta.

K-Vantaa tuli torstaina tyvipään taistoon KOOVEEn vieraaksi Hakametsään.

Ensimmäisessä erässä syötöt eivät napsuneet kummallakaan kunnolla lapaan, eikä hyvin organisoituja hyökkäyksiä nähty.

Erän puolivälissä Vantaan Olli Maansaarella oli maalipaikka ja hän hankki joukkueelleen ylivoiman. Vaikka ykkösylivoimassa peliä teki Erik Embrich ja kakkosessa Kristjan Kombe, ei hyville paikoille päästy.

Pari minuuttia erää pelaamatta ja KOOVEEn Jesper-Juhani Ilvessuo rankaisi vantaalaisten oman pään hasardisyötöstä 1–0.

Toisessa erässä kolmen minuutin kohdalla Maansaari nosti vantaalaishyökkäystä, syötti latvialaisdebytantti Ernests Osenieksille, joka jatkoi viivaan, josta Tommi Laakso pyssytti tasoituksen. Erän puolivälissä vantaalaiset selvisivät kahden minuutin alivoimasta.

Ottelun puolivälin jälkeen koitti vantaalaisten synkkä puolitoistaminuuttinen. Kauden komeetta Jani Nyman latasi hienosti Perttu Ahon syötöstä 2–1. KOOVEEn saatua jäähyn seikkaili K-Vantaan maalivahti Sebastian Katajainen kulmassa, syötti vastustajalle ja Joona Korhonen upotti, jälleen Ahon syötöstä, alivoimalla 3–1.

Toista erää kolme minuuttia pelaamatta kun Atte Mäkinen ja Kombe tekivät hyökkäyspeliä, josta puolustaja Niko Mikkola kavensi 3–2.

Kaksi minuuttia ennen erätaukoa KOOVEEn Janne Seppäsen maali meni videotarkistukseen ja hyväksyttiin. Tilanne alkoi taas näyttämään kotijoukkueen kannalta paremmalta. Pelikellossa oli aikaa alle kuusi minuuttia kun Vantaan Miro-Pekka Saarelainen tykitti ylärimaan.

K-Vantaa otti aikalisän yhteydessä maalivahdin pois ja Jakub Kos nosti tyhjiin 5–2. Jeremi Wehmas viimeisteli vielä tyhjiin loppunumeroiksi 6–2.

Mestiksen häntäpäänkin kohtaaminen oli viihdyttävää lätkää.

Muokattu: 25.11.2021, kello 21.44: Kuva vaihdettu tuoreeseen.