Kovaa peliä Kokkolassa: Hermes piti TUTOn aisoissa

MESTIS / Raportti
Hermes-vahti Rasmus Korhonen pääsi tuulettamaan voittoa.
Kuva © Jarno Hietanen
Kokkolassa väännettiin fyysinen ja vauhdikas ottelu, jonka päätteeksi pisteet jäivät kotijoukkueelle.

Hermes tuli kotikaukaloon paremmalla jalalla ja pelasi alusta asti fyysisesti. Ensimmäinen maalikin syntyi kotijoukkueen mailasta, kun Ässien A-nuorista lainattu Patrik Juhola pääsi laukomaan keskeltä ylös.

Ensimmäisen erän edetessä TUTOkin pääsi peliin mukaan. Maalin edessä myös nujakoitiin muutamaan otteeseen. Mainitsemisen arvoinen oli myös TUTO-puolustaja Mikke Levon nosto omalta maalilta, josta Olli Valtola pääsi karkaamaan. Valtolan ratkaisu tilanteessa olisi voinut olla parempikin kuin lämäri.

TUTO otti kiekon hallinnan toisen erän alussa ja hallitsi peliä. Seuraavan maalin teki kuitenkin jälleen kotijoukkue, kun Erik Ahopelto iski maalin edestä lukemiksi 2−0. TUTO tuli kuitenkin maalin päähän heti perään. Valtola teki hienon nousun maalille ja Juho Virtanen löi kiekon maaliin.

Kavennusosuman jälkeen TUTO sai hengen päälle ja kotijoukkueella kesti pitkään ennen kuin he pääsivät takaisin peliin mukaan, mutta enempää maaleja ei enää nähty.

Viimeinen erä jatkui aikaisempien kaltaisena. Pelattiin kovaa ja fyysisesti puolin ja toisin. Hermes puolusti hyvin ja uhrautuvasti ja piti pintansa TUTO sai päätöserän loppuun vielä ylivoiman, mutta tasoitusta ei syntynyt edes ilman maalivahtia.

Hermeksen sankareita oli joukkueen molemmat maalit syöttänyt toinen ässälaina Valtteri Viirret. Ottelun näkyvin pelaaja oli vieraiden Lukosta lainaama puolustaja Noel Pietilä, joka oli todella vaarallinen hyökkäyssuuntaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle