KeuPa haki pisteet Kokkolasta vauhdikkaassa kiekkonäytöksessä

Veeti Vuorio oli KeuPa:n sankareita kahdella maalillaan.
Hermes ja KeuPa tarjosivat tiistai-iltaan nautittavaa kiekkoviihdettä. Ottelun suuria hahmoja olivat kahdesti maalinteossa onnistuneet Veeti Vuorio ja Arttu Nevasaari. Terävyys erikoistilanteissa käänsi ottelun keuruulaisten hyväksi.

Ottelu ehti vanheta kuusi ja puoli minuuttia, kun Hermes iski ylivoimalla. Arttu Nevasaari täräytti komealla laukauksella uransa ensimmäisen Mestis-maalin. Erän jälkipuolella vierailijat sai puolestaan hyödynnettyä oman erikoistilanteensa. Komean pakkopelikuvion päätteeksi Sampo Paulaharju niittasi pelin tasoihin.

Maali piristi vierasjoukkuetta, ja Veeti Vuorio sivalsi maalinedusruuhkasta keskisuomalaiset johtoon. Toisen erän alussa Vuorio kiskaisi illan toisen täysosumansa.

Hermes pääsi takaisin peliin mukaan, kun Nevasaari onnistui terävän vastahyökkäyksen päätteeksi toistamiseen iskemällä sähäkällä rannevedolla. Peli siirtyi Hermeksen kontrolliin, ja panostus tuotti lopulta tulosta. Kahdeksan minuuttia ennen taukoa Sami Anttila tarjoili, ja Eemeli Takala löi pelin tasoihin.

KeuPan ylivoima osoitti kuitenkin jälleen voimansa. Kiekko pelattin Jaakko Heikkisen B-pisteen aloituksesta Eetu Pylkkäselle, ja peliväline otti ratkaisevan kimmokkeen Anttilan luistimesta: 3–4.

Kolmannen erän alkajaisiksi isännät sai lisää kylmää vettä niskaan, kun Juho Koivusaaren upea laukaus painui yläriman kautta häkkiin. Peli jatkui aaltoilevana, ja  kummallakin joukkueella oli mahdollisuudet lisämaaleihin.

Lopulta Hermes-kippari Valtteri Hotakainen törkkäsi kavennuksen alle kaksi minuuttia ennen loppua. Nevasaaren hattutemppu ja jatkoaika jäivät senteistä kiinni – kuusi sekuntia ennen summeria lähtenyt laukaus kilahti tolppaan.