Hermes jatkaa voittoputkessa

Kokkolan Hermeksen kausi on aloittanut vahvasti kolmen ottelun voittoputkessa.
Keskiviikkoilta Kokkolan jäähallissa ei tarjoilut Mestis-kiekon osalta suurempia yllätyksiä, vaan kotijoukkue Hermes pystyi jatkamaan voittoputkeaan IPK:n jatkaessa tappioputkeaan.

Mestis-kierros jatkui Kokkolassa kun kahden ottelun voittoputkessa oleva Hermes sai vastaansa kahden ottelun tappioputkessa olevan Iisalmen Peli-Karhut. Peli oli molemmilta hieman sekavaa, eikä ottelun lopputulos kertonut koko totuutta vaan, jopa voitto ratkesi tänään yksilöpelaamiseen.

Hermes aloitti maalinteon heti ensimmäisen erän alkupuoliskolla, kun kultakypärä Samu Markkula vei kotijoukkueen 1-0-johtoon. IPK pääsi peliin mukaan kaventamalla Mikko Juusolan ylivoimamaalilla pelin 1-1:een. Erän lopussa nähtiin vielä toinen ylivoimamaali, kun peliä oli seitsemän sekuntia jäljellä ja Hermeksen Juho Korhonen laittoi kiekon reppuun ja tilanteeksi 2-1.

Maaliton toinen erä mentiin molempien joukkueiden puolustaessa ja maalivahtien pitäessä maalit puhtaina. Kun kolmatta erää oli pelattu pari minuuttia pääsi IPK rokottamaan Hermeksen puolustusvirheestä ja Riku Korhonen toi vieraat jälleen tasoihin.

Erän edetessä kotijoukkue pääsi luomaan maalipaikkoja ja lopulta siinä onnistui, kun Miro Lehtimäki vei Hermeksen 3-2 johtoon. Vierasjoukkue yritti päästä vielä peliin mukaan, mutta viimeiset naulat arkkuun löi tyhjään maaliin ensiksi Hermeksen kapteeni Jussi Nättinen 4-2:een. Hetkeä myöhemmin Markkula viimeisteli tauluun 5-2 lukemat, mikä jäi ottelun lopputulokseksi.

Molemmilla joukkueella jatkuvat pelivät tällä viikolla. Hermeksellä vieraspelit perjantaina Heinolan Peliittoja vastaan ja lauantaina Imatran Ketterän vieraaksi. IPK:lla TUTOa vastaan ja lauantaina vierasottelu Savonlinnassa SaPKoa vastaan.