TUTO taisteli juhlaottelussaan, mutta Kiekko-Espoo vei voiton jatkoajalla

MESTIS / Kuvakooste
TUTO taipui kotonaan Kupittaalla Kiekko-Espoolle maalein 2–3. Turkulaisten ja espoolaisten välinen mittelö oli vauhdikas ja tasainen alusta loppuun. TUTO paransi peliään ottelun vanhetessa, mutta Kiekko-Espoo nousi kolmannen erän loppupuolella tasoihin ja voittoon jatkoajalla.
TUTOn ja Kiekko-Espoon välisestä ottelusta ei vauhtia puuttunut. Yleisöä oli saapunut runsaasti TUTOn juhlaotteluun, jonka alussa jäädytettiin pelinumeroita.
Ensimmäisessä erässä oli vauhtia ehka liikaakin.
Tunteet kuumenivat muutamaan otteeseen, mutta mitään tönimistä vakavampaa ei nähty.
Meno hymyilytti Kiekko-Espoon manageria ja päävalmentajaa Kim Hirschovitsia.
Maalia jouduttiin odottamaan lähes erän verran, sillä maalinedustat pidettiin tukossa.
Kiekko-Espoo pääsi erätauolle maalin johdossa Joona Tammisen yllätettyä TUTO-vahti Jere Huhtamaan.
Erätaukohaastattelussa ei henkseleitä paukuteltu.
Vieraiden ilme muuttui toisessa erässä.
Espoolaisten laukaukset viuhuivat ohi maalista.
TUTO vyöryi Kiekko-Espoon maalille toisessa erässä.
Lopulta tulostakin syntyi. Roope Ranta tasoitti pelin.
Kolmas erä oli tasainen. Ilari Vähäuskin laukaus kuitenkin yllätti Jani Lampisen ajassa 49:03.
TUTO painoi pääle johtoasemassa. Yleisö eli mukana läheltäpiti -tilanteissa.
TUTO hyvä draivi ei tuottanut tulosta. Petteri Villanen tasoitti pelin ajassa 54:23.
Tasatilanne ratkottiin jatkoajalla. Huhtamaa venyi parhaimpaansa.
Paras ei tällä kertaa kuitenkaan riittänyt. Kiekko-Espoo vei lisäpisteen.