IPK:n tehokas toinen erä TUTOn turmana

MESTIS / Kuvakooste
IPK voitti TUTOn Kupittaalla pelatussa ottelussa maalein 3–4. TUTO hyödynsi paikkansa ensimmäisessä erässä ja pääsi johtolukemissa ensimmäiselle erätauolle. Turkulaisten johto kuitenkin kääntyi tappioasemaksi toisessa erässä, eikä kolmannen erän yksittäinen maali riittänyt iisalmelaisia vastaan.
Meno oli fyysistä jo alkulämmittelyissä.
Yläkerran herrojen saattoi sanoa olleen tänään vieraiden puolella.
Ottelua saatiin odottaa tovi ylimääräistä miehen käytyä hakemassa kiekko keskiympyrästä.
Alkulämmöt eivät olleet ottelun fyysisintä antia.
Jo ensimmäisessä erässä sattui ja tapahtui.
Tuomarit näyttivät hauista.
Ensimmäinen erä oli kuitenkin verraten siisti ja pelaajien keskittyminen oli maalinteossa.
Ensin osui keltapaitojen kultakypärä Ville Sippala. TUTO laukoi pelin kuitenkin nopeasti tasoihin.
TUTO pääsi ensimmäisellä erätauolle 2–1 johdossa.
Vieraat eivät olleet tyytyväisiä ensimmäiseen erään.
Meno koveni toisessa erässä.
Toinen erä oli kotijoukkueen heikointa antia. Vieraat laukoivat ensin pelin nopeasti tasoihin.
Eikä aikaakaan, kun IPK oli noussut maalin takaa-ajoasemasta kahden maalin johtoasemaan.
TUTO tarvitsi uudet kuviot kolmanteen erään.
Turkulaisten maalilla riitti kiirettä kuitenkin kolmannessa erässä. Kotijoukkueen onneksi vieraiden viimeistely ontui.
TUTO onnistui lopulta maalinteossa. Toisen erän heikkoja otteita ei yksi maali kuitenkaan riittänyt paikkaamaan.