Sitkeä Koovee nousi ja kukisti Kiekko-Vantaan

MESTIS / Kuvakooste
Mestiksen keskiviikkoillassa vierasjoukkue Kiekko-Vantaa oli matkalla helpohkoon voittoon Tampereella, kun vantaalaiset johtivat ottelua ensi sekunneista alkaen. Koovee oli kuitenkin sitkeä isäntä, ja nousi noin viidessä minuutissa kahden maalin takaa maalin johtoon. Loppulukemia koristeltiin vielä osumalla tyhjään maaliin.
Juoma maistui alkulämmittelyissä Ville Salorannalle.
Itse ottelua kerkesi vanheta vain 40 sekuntia, kun Jere Kiviniemi vei vieraat 1-0-johtoon.
Nopea takaiskumaali pisti mietityttämään kotijoukkueen vaihtoaitiossa.
Isäntien peli ei ottanut käynnistyäkseen millään...
...ja toisessa erässä kultakypärä Miro-Pekka Saarelainen vei ylivoimalla vantaalaiset jo kahden maalin karkumatkalle.
Kiekko-Vantaa pääsi aloittamaan myös kolmannen erän ylivoimalla...
...mutta kotijoukkue tappoi alivoimansa sitkeästi.
Vaikka Hakametsän vähäinen yleisömäärä ei kannustusta juuri tarjonnut...
...sai kotijoukkue hurjan hengen päälle kolmannen erän viimeisille minuuteille. Ensin kahden maalin takaa rinnalle...
...ja sitten ohi. Maalintekijöinä kunnostautuivat Santeri Sillanpää, Jesse Ahonen (kuvassa) ja Riku Sihvonen.
Yllättäen taka-ajajaksi joutunut Kiekko-Vantaa ei lopun painostuksesta huolimatta saanut enää tulosta aikaan...
...ja kun Sillanpää viimeisteli tyhjiin loppulukemiksi 4-2, juhli Koovee makeaa nousuvoittoa vantaalaisista. Tamperelaiset paransivat asemiaan Mestiksen jumbosijalla, Kiekko-Vantaa jatkaa kahdeksantena viimeisellä pudotuspelipaikalla.