Kevätkauden ensimmäinen Mestis-ottelu Keuruulla

MESTIS / Kuvakooste
Mestiksen kevätkausi avattiin Keuruulla Kajaanin Hokkin saavuttua KeuPa HT:n vieraaksi. Ottelu oli vauhdikas ja tasainen, ja tarjosikin totuttuun tapaan paljon viihdettä katsojilleen. Kotijoukkue vei voiton maalein 4-3.
Ottelu oli alusta asti vauhdikasta ja tasaista vääntöä.
Avausmaalin iski kotijoukkueen Ville Ottavainen hienolla rannelaukauksella.
Kultakypärä Joonas Larinmaa vastasi KeuPan toisesta maalista.
Hokin Eemeli Ylitalo teki vierasjoukkueen avausmaalin ylivoimalla aivan toisen erän alussa.
Samuel Sikstus aiheutti roikkumisellaan rangaistuslaukaukauksen...
Jani Siekkisen yritys jäi kuitenkin torsoksi.
Kotijoukkueen Janne Kumpulainen...
ja kevätkauden kapteeni Larinmaa olivat tutun luisteluvoimaisia. Kotijoukkue ei kuitenkaan saanut maaleja aikaiseksi toisen erän vahvojen painostusjaksojen aikana.
Tuomas Tolonen teki monta tärkeää torjuntaa toisen erän lopulla.
Kolmannen erän alussa Jani Siekkinen iski ottelun voittomaaliksi jääneen osuman kahden miehen ylivoimalla.
Samu Pyykkönen iski Hokin 4-2 kavennuksen maalinedushässäkän jälkeen.
Tuomo Viitasalon 4-3 maali hyväksyttiin lopulta tarkistuksen jälkeen.
Kotijoukkueen valmentajat Tomas Westerlund ja Max Walther ottivat oikea-aikaisen aikalisän rauhoittaakseen vieraitten ottelun lopun rynnäkköä.
Kajaanin Hokin vaihtopenkin takana käskyjä jakoi KeuPan edelliskauden valmentaja Niko Eronen.
Erosen neuvot eivät kuitenkaan auttaneet, vaan kotijoukkue kesti Hokin viime hetkien mylläkän maalivahti Samuli Tervon johdolla.