Ketterä voittoon pitkän illan päätteeksi

MESTIS / Kuvakooste
Perjantai-iltana Imatralla Ketterän ja TUTOn kohtaamisessa maalit olivat tiukassa, mutta ottelu tarjosi silti yleisölle vaiherikasta kiekkoa, kun kotijoukkue vei jopa 11. kierrokselle venyneen voittomaalikilpailun myötä ottelun lukemin 2—1.
Kuva © Topi Lainio
Ketterällä oli tempo päällä heti ensimmäisessä erässä.
Tolppia lähemmäs kotijoukkue ei kiekkoa kuitenkaan saanut ensimmäisessä erässä toimitettua.
Vierailijat sen sijaan pääsivät iskemään yhden osuman Santeri Lipiäisen selän taakse.
Maalin teki Eetu Elo.
Jaakko Lantan harhautus laittoi Aleksi Poikoilan makoilemaan jäänpintaan.
Toisessa erässä kiekko kävi jo Conrad Mölderin selän takana, muttei ehtinyt maaliviivan yli.
Möller esitti vahvoja otteita läpi ottelun.
Henry Karjalainen tarjoili Jaakko Lantalle loistotilaisuuden, josta Lantta teki 1—1-tasoitusmaalin.
Varsinaisella peliajalla ei enempää maaleja nähty.
Tunteet lämpenivät totuttuun tyyliin useampaan kertaan ottelun aikana.
Voittomaalikilpailu venyi 11. kierrokselle, jolloin ratkaisijaksi nousi kotijoukkueen Samuli Tanhua.