Ketterän ja RoKin ensimmäinen välieräkohtaaminen ei jättänyt ketään yli tuhatpäisestä imatralaisyleisöstä kylmäksi, vaikka vierailijat vievätkin fyysisen ja vauhdikkaan ensikohtaamisen lukemin 4−2.
Kuva © Topi lainio
Fyysiset otteet näkyivät heti ottelun alusta lähtien.
Ketterän yritykset jäivät vajaiksi ensimmäisessä erässä.
Vierasjoukkue otti johtoaseman kuuden minuutin kohdalla saaden lappilaisfanit riemuitsemaan.
Laidan tuntumassakin mailat viuhuivat tiuhaan tahtiin ja kuvaajien piti olla myös tarkkana.
Samu Tuomaala pääsi yrittämään rangaistuslaukausta ensimmäisessä erässä, mutta Suni esti yrityksen varmoin ottein.
Toiseen erään lähdettiin vähintään yhtä kovalla latauksella.
Jarkko Harjula puhalteli turhautuneena missatun läpiajon jälkeen.
Jere-Matias Alanen iski RoKin 2−0 johtoon toisen erän puolivälissä.
Ketterä sai vielä vaarallisen pyörityksen erän loppuminuutilla, mutta keltapaidat kestivät rynnistyksen.
Kolmas erä ehti vanheta vain puoli minuuttia kun Väinö Liikonen toi kotijoukkueen taululle ja tilanteeksi 1−2.
Ketterä tuuletti jo muutamia minuutteja myöhemmin toista osumaa, mutta maali hylättiin pitkän videotarkastelun jälkeen.
Pillin viheltäessä kiekon pelaaminen loppui, mutta useasti kamppailu jatkui pystypainin merkeissä.
RoKin äänekäs vaihtopenkki hiljeni aina kun Maso Lehtonen puhui.
Joukkueiden vaihtopenkkien välillä käytiin myös tiivistä keskustelua.
Ketterä sai tasoitusmaalinsa Jere Vertasen toimesta.
Saku Kivisen laukaus heilutti Severi Auvisen maalin verkkoa kuusi minuuttia ennen summeria.
Ketterä koitti kaikki temput, muttei onnistunut ohittamaan Sunia enää viimeisillä minuuteilla.
Saku Kivinen juhli Aleksi Kenttämaan iskettyä viimeisen sinetin tyhjään maaliin.
Miika Tiihosen peli-ilme säilyi varmasti läpi yön, ja joukkueet kohtaavat heti toistamiseen tänään lauantaina klo 17:00.