KOOVEE yllätti Ketterän ottelusarjan avauksessa

MESTIS / Kuvakooste
Imatran Ketterä aloitti pudotuspelitaipaleensa järjestämällä avausottelun KOOVEEta vastaan Lappeenrannan Kisapuistossa. Tasaisesti edennyt vääntö meni vierailijoille jatkoaikavoitolla lukemin 5–4.
Kuva © Topi Lainio
Kaksi viikkoa sitten SaiPan riveissä Liiga-kauden päättänyt Emil Järventie palasi tuttuun kaukaloon tälläkin kertaa keltamustassa peliasussa.
Illan ottelu veti Kisapuistoon 2535 katsojaa.
Ketterä onnistui iskemään hieman tahmean startin jälkeen Hannes Häkkilän laukauksella.
Okko Kangasniemi toi KOOVEEn tasoihin rangaistuslaukauksella.
Jesse Ruotsi koitti huitoa kiekkoa verkkoon Roope Turusen syötöstä.
Elmeri Kaksonen pääsi pelaamaan tutussa hallissa.
Kolmannen erän loppupuoli ei jättänyt ketään kylmäksi. Ajassa 48.24 Oskari Kantola vei KOOVEEn 3−2 johtoon millintarkalla laukauksella.
Maali toi ison boostin vierasjoukkueen itsevarmuuteen.
Ketterällä oli paikkoja tasoittaa, mutta KOOVEEn uhrautuva puolustus hoiti tilanteen toisensa jälkeen.
Peli näytti jo selvältä kaksi minuuttia ennen päätössummeria Kangasniemen laukoessa kiekon tyhjiin, ja eron kahteen maaliin. Sadat katsojat totesivat parhaaksi lähteä jo kotia kohti.
Ilta ei kuitenkaa ollut ohi. Muutama sekunti maalin jälkeen Kangasniemi passittettiin jäähylle, ja Ketterän onnistui ylivoimalla.
Kavennuksesta vastasi kapteeni Kaksonen.
Tasoitusmaalia ei odoteltu pitkään, kun Väinö Liikonen tunki kiekon verkkoon 40 sekuntia edellisestä.
Reima-Ville Roos otti tuumaustauon verkon perukoilla kotijoukkueen juhliessa.
Jatkoerä ehti vanheta vain 11 sekuntia, kun Joona Korhosen napakka laukaus oli verkossa.
KOOVEE vei ottelusarjan ensimmäisen kohtaamisen, ja joukkueet jatkavat Hakametsässä ensi viikon tiistaina.