Ketterä liian kova pala Hokille

MESTIS / Kuvakooste
Ketterän ja Hokkin välillä Imatralla käyty perjantai-illan kamppailu tarjosi yleisölle hyvää ja vauhdikasta kiekkoa, mutta myös muutamia tapaturmia. Vierasjoukkue putosi kolmanteen erään mennessä kärryiltä ja pisteet jäivät Imatralle maalein 4—2.
Kuva © Topi Lainio
Molemmissa päissä maalattiin ottelun alkuminuuteilla. Hokkin 1—1 tasoituksen iski Riku Korhonen.
Ville Paalanen esitteli omalaatuista liikkumista laidalla. Vauhtia antoi takana tuleva Valtteri Parikka.
Aku Kestilän 2—1 maali syntyi juuri ennen ensimmäistä erätaukoa.
Hokkin Teemu Seppänen veti pidemmän korren Mikko Haaparannan päästyä läpiajoon.
Toisessa erässä annettiin iskuja puolin ja toisin.
Valtteri Parikka oli jo maalin kiilto silmissä, mutta Ketteräpuolustuksen Santeri Airola ehti häiritsemään laukausta.
3—2 johtoon kotijoukkueen laukoi Samuli Tanhua.
Saku Forsblom lensi pahannäköisesti laitaan Tuomas Ahtosen tuuppauksesta.
Ahtonen passitettiin suihkuun välittömästi tilanteen jälkeen.
Hokkin maali aiheutti tuumailua ja videotaulun tarkastelua Ketteränkin penkillä. Maali hylättiin lopulta korkean mailan johdosta.
Jaakko Lantta irvisti tuskasta saatuaan iskua leukaan.
Tilanteen ollessa 4—2 Ketterä painoi vielä päälle viimeisille sekunneille asti päästessään pelaamaan viiden minuutin ylivoimaa.