Kovia otteita ei kaihdettu Ketterän ja TUTOn välieräavauksessa

MESTIS / Kuvakooste
Imatralla aloitettiin Mestiksen välierät vauhdikkaasti ja maalirikkaasti. Ketterä pelasi vahvasti ja hallitsi kiekkoa taidokkaasti. TUTOn pelin sotkivat jäähyt erityisesti toisessa erässä, ja ottelun voittaja alkoi olla selvillä jo 40 minuutin jälkeen kotijoukkueen johtaessa 5–1. Ottelun loppuun mennessä lukemat kaventuivat vielä kahdella maalilla, joista toisen TUTO teki 23 sekuntia ennen loppua.
Kuva © Topi Lainio
Ottelusta tiedettiin jo etukäteen tulevan fyysinen vääntö. Molemmat joukkueet antoivat ja vastaanottivat paljon iskuja.
Matt Nickerson aloitti vastustajan hämmentämisen heti ensimmäisessä erässä.
Karolus Kaarlehto tarkkailee hallin näytöltä tilannetta kiirehtiessään vaihtopenkille.
Ketterän 3–0-maali lipsahti Julius Pohjanoksan käden alta verkkoon.
Kyseisestä maalista vastasi Joona Jääskeläinen.
Timi Lahtinen ja Sami Salminen pelasivat hyvin yhteen ja Salmisen kova lämäri painui Kaarlehdon selän taakse.
Mikke Levo katkaisi Jarno Lippojoen matkan keskikentällä. Paikoittain TUTOn pelaajat näyttivät jahtaavan enemmän miestä kuin kiekkoa jonka ansiosta Imatralaiset pääsivät muutamiin läpiajoihin.
Toisessa erässä kotijoukkue innostui mättämään maaleja.
Maalin edustalla oli jatkuvasti miehiä ja Ketterä käytti nämä mahdollisuudet hyväksi.
Ketterä ja TUTO jatkavat ottelusarjaa Turussa torstaina 4.4.