KOOVEEn punamusta minuutti riitti voittoon

MESTIS / Kuvakooste
Tiistain ainoassa Mestis-kamppailussa nähtiin tasaväkinen taisto. Vierasjoukkue TUTO johti ottelua pitkään avauserän ylivoimamaalien turvin, mutta kotijoukkue KOOVEEn tehokas jakso kolmannen erän loppupuolella turvasi kotijoukkueelle voiton. Viimeiset kolme maalia syntyivät yhden minuutin ja 13 sekunnin aikana.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa
Vieraiden maalivahti Tuomas Aalto torjui illan ottelussa 24 kertaa.
Peli pyöri molemmissa päissä paljon nurkissa, eivätkä tiivisti keskustaa puolustaneet joukkueet päästäneet toisiaan huippupaikoille usein.
Samu Pakarinen venyi kiekon tielle 25 kertaa, mutta välillä onneakin oli matkassa.
Maskipelaaminen sujui Jesse Leppikoskelta lennokkaasti.
Taistelu kiekosta oli hurjaa.
TUTO hyödynsi ylivoimansa avauserässä tehokkaasti. Juho Virtanen vei vieraat 0−1-johtoon.
Valtteri Virtanen iski hienolla yksilösuorituksella vieraat 0−2-johtoon.
Toisessa erässä yksi parhaista paikoista oli Roope Rannalla, mutta tulosta ei tällä kertaa tullut.
Kolmannen erän alkupuolella vieraat pääsivät yrittämään kahdesti ylivoimalla.
Samu Markkula tasoitti ottelun maalin edestä. Oskari Kantola tarjoili maaliin todella hienon syötön.
Hetkeä myöhemmin Santeri Sillanpää vie illan toisella osumallaan isännät 3–2-johtoon.
Santtu Hakanen osui vielä maalin edustalta vieden KOOVEEn 4–2-johtoon. Kolmeen maaliin kului aikaa yhteensä 1:13 minuuttia.
KOOVEEn neljättä osumaa tarkasteltiin pitkään videolta.
Tärkeät kolme pistettä jäivät Hakametsään.