KOOVEE kaatoi KeuPan maali-iloittelussa – Otto Mäkinen illan tehomies

MESTIS / Kuvakooste
Tampereella KOOVEEn ja KeuPa tarjosivat vauhdikkaan kamppailun, jossa iskettiin peräti 11 osumaa. Kotijoukkueen avainhahmoksi nousi tehot 2+2 iskenyt Otto Mäkinen. Kotijoukkueen voittolukemiksi kirjattiin lopulta 7-4.
Kuva © Jarno Hietanen
Kotijoukkue painosti ottelun alkuhetkiä.
Toisella peliminuutilla kiekko oli ensimmäisen kerran Mika Sissosen selän takana.
Miika Heikkilä iski ylivoimalla kotijoukkueen toisen osuman.
Lempäälästä KOOVEEn peräsimeen saapunut Miikka Kuusela seurasi rauhallisena joukkueensa otteita.
Ensimmäisen erän loppupuoliskolla vierailijat pääsivät paremmin mukaan otteluun.
Toisen erän alussa Otto Mäkinen iski nopeaan tahtiin kaksi osumaa.
4-1-maalin myötä Mäkisen illan tehoiksi kirjattiin 2+2.
Ottelun puolivälin jälkeen Janne Kettunen kavensi läpiajo-osumallaan lukemiksi 4-3.
Kovan taklauksen alle jäänyt Riku Tiainen puri haki kivunlievitystä kypärän remmistä.
Puolustajapari Jimi Kuronen ja Riku Kluukeri vastasi voitto-osumaksi jääneestä 5-3-maalista.
Vierailijoilla oli paikkoja kavennusosumiin, mutta lisämaalit olivat pitkään tiukassa.
Kolmanteen erään kotijoukkueen maalinsuulle luistellut Tomi Risteli joutui lopulta antautumaan Janne Väyrysen iskettyä illan toisellaan lukemiksi 6-4.
Kotijoukkue kaunisteli vielä numeroita iskemällä tyhjään maaliin loppulukemiksi 7-4.