Koovee kaatoi FPS:n Hakametsässä – Koppanen ja Savilahti iskivät kahdesti

MESTIS / Kuvakooste
Forssalaisten kolmannen erän vahvasta kiristä huolimatta Koovee otti jo kauden viidennen voittonsa kaatamalla FPS:n lukemin 5-2. Ottelun tehomiehinä häärivät tehot 2+1 ja Mestiksen pistepörssiin kärkipaikan vallannut Joona Koppanen sekä kauden avausottelussaan kaksi osumaa laukonut Eero Savilahti.
Kuva © Jarno Hietanen
Joona Koppanen laukoi kotijoukkueen avauserässä ylivoimalla 1-0-johtoon.
Myös vierailijoilla oli paikkansa, mutta Kimmo Rautiainen piti avauserässä maalinsa puhtaana.
Kotijoukkue jatkoi avauserässä maalitehtailuaan.
Eero Savilahden osuman jälkeen ensimmäiselle erätauolle siirryttiin lukemissa 3-0.
Toiseen erään FPS:n maalille vaihdettu Tuomas Aalto piti torjunnoillaan vierailijoita mukana pelissä.
Toisen erän edetessä vierailijat ottivat pelissä aloitteen.
Tilanteita syntyi, mutta erä oli lopulta maaliton.
Päätöserän alkuhetkillä vierailijat hakivat innolla kavennusosumia.
Miska Ronkaisen nousun myötä ottelu kaventui lukemiin 3-2.
Vierailijoiden hyvä ote katkesi Savilahden vietyä illan toisella osumallaan tamperelaiset 4-2-johtoon.
FPS haki vielä aikalisällä uusia kuvioita.
Yksi vaarallinen tekopaikka syntyikin, mutta Olli-Petteri Viinikainen siivosi kiekon kädellään pois maalin edestä.
Rautiainen torjui varmoin ottein kiekon sulkemisesta tuomitun rangaistuslaukauksen.
Ottelun päätyttyä Koovee pääsi juhlimaan 5-2-voittoa.