Peliitat laittoi kapuloita Kiekko-Vantaan pudotuspelirattaisiin

MESTIS / Kuvakooste
Kipeästi lisäpisteitä viimeisestä pudotuspelipaikasta taisteluun kaipaava Kiekko-Vantaa kärsi kirvelevän 3–4-jatkoaikatappion Heinolan Peliitoille tiistai-illan Mestis-kamppailussa Tikkurilassa. Heinolalaisten tehomiehinä häärivät kolmen pisteen iltaa viettäneet kultakypärä Juuso Heikkilä (1+2) ja Juuso Arola (0+3), sekä kaksi maalia iskenyt Sergei Popov.
Lämmittelyjen aikana on aikaa väritellä vanhojen kavereiden kanssa ja vaikka poseerata kameralle.
Peliitat aloitti ottelun liukkaammin, mutta Samuli Tervo Kiekko-Vantaan maalilla ei ollut yllätettävissä.
Peliittojen kultakypärä Juuso Heikkilä sai myös todeta Tervon paremmakseen tällä kertaa.
Lihamuuri Peliittojen maalilla.
Tällä kertaa Tervokaan ei enää venynyt kiekon tiellä, kun Heikkilä puttasi irtokiekon maaliin ja muutti lukemiksi 0–1.
Atte Mkäinen ja Konsta Hirvonen laitataistelussa.
Peliittojen Sergei Popov muutti lukemiksi jo 0–2 toisen erän ensimmäisellä minuutilla.
Kiekko-Vantaa pääsi kuitenkin pikku hiljaa peliin kiinni.
Peliitat-puolustus unohti Niclas Tenhovuoren vapaaksi maalin eteen ja peli oli 1–2.
Myös tunnetila kentällä alkoi nousta. Tässä Kiekko-Vantaan Joonas Rinnetmäen terveisiä Peliitta-leiriin.
Myös Elias Elomaalla ja Jaakko Kuusistolla oli asiaa toisilleen.
Peliittojen Eetu Uotinen torjui ottelussa 24 kertaa.
Peliittojen Joonas Sillanpään taklaus meni hieman ohi ja Peliitta-puolustaja ajoi itsensä laitaan.
Peliittojen Niklas Virtasen vuoro todeta Tervo torjuntataidot.
Tämän tilanteen jälkeen tuomarikaksikko tarkasteli videota minuuttikaupalla.
Peliittojen leirissä oltiin täysin varmoja kiekon maalissa käymisestä ja päävalmentaja Hannes Hyvösen reaktio oli paljon puhuva, kun päätuomari eivät videolta maalia löytäneet.
Peliittojen kapteeni Aleksi Ek kävi kertomassa päätuomari Jan Norströmille, että kiekko oli ainakin "näin paljon" maalin puolella.
Vantaalaiset hakivat voittomaalia hanakasti.
Peliitat-puolustus piti kuitenkin sinipaitaiset aisoissa, joten peli venyi jatkoajalle.
Jatkoaika ei ehtinyt vanhentua kuin 22 sekuntia, kun Sergei Popov iski lisäpisteen heinolalaisille illan toisella maalillaan.