Mestis-kierros: Kiekko-Espoon kiri kostautui Kooveelle

MESTIS / Kierrosraportti
Kuva © Jarno Hietanen
17.11.
2020
Illan ainoa Mestis-ottelu oli kahden kärkijoukkueen kohtaaminen. Ottelu päättyi espoolaisjuhliin jatkoajan jälkeen lukemin 2–3.

Avauserässä alkupuoliskon hallitsevampi osapuoli oli espoolaisryhmä. Ottelun avausmaalista vastasi kuitenkin kotijoukkueen Jeremi Wehmas kauden ensimmäisellä maalillaan. Tuon maalin jälkeen erän kuva tasoittui ja Koovee sai otetta itselleen.

Rikkoinaisen erän aikana nähtiin myös molempien joukkueiden ylivoimaa, mutta erikoistilanteiden aikana ainoa maalimerkintä oli kotijoukkueen alivoimamaali Santeri Sillanpään viimeistelemänä.

Toinen kaksikymppinen sisälsi rangaistuslaukauksen. Timi Lahtisen kamppasi kotijoukkueen pelaajan kumoon, mutta Matias Haaranen epäonnistui komeassa yrityksessään.

Kuuma kamppailu koitui vierasryhmän Niko Seppälän kohtaloksi, sillä hän taklasi laidan läheisyydessä isäntien Karri Ahoa ulosajon arvoisesti 25. minuutilla. Viisiminuuttinen toi kotijoukkueelle kitkerää kalkkia, kun Kiekko-Espoon Anton Ollikainen kuritti entistä seuraansa pitkän alivoiman loppuhetkillä. Muita maaleja ei toisessa erässä nähty.

Kolmannella kaksikymppisellä Kiekko-Espoo tasoitti ottelun Joonas Kalliolan maalilla. Vieraiden Emil Oksanen sai kaksi minuuttia ja kymmenen minuutin käytösrangaistuksen pään tai niskan alueelle osuneen taklauksen vuoksi 54. minuutilla.

Lisämaaleja ei varsinaisen peliajan viimeisillä minuuteilla nähty, joten ratkaisua haettiin jatkoajalla. Ratkaisun iski espoolaisjoukkue, kun Niko Kaila toi kauden kolmannella maalillaan Kiekko-Espoolle lukemin 2–3 jatkoaikavoiton.

Kimmo Rautiainen torjui vieraiden 33 laukausta ja vierasjoukkueen Roope Taponen merkitsi tilastoihin 21 torjuntaa

Kooveella menetti yhden pelaajan sairastuvalle ottelun edetessä. Eppu Varjamo joutui jättämään kamppailun kesken Kurtis Mcleanin taklauksen jälkeen, jonka seurauksena Mclean passitettiin kaksiminuuttiselle miettimään tekosiaan.

Kaikki Mestiksen otteluvideot löydät kootusti osoitteesta jatkoaika.com/videot/mestis