Mestis-kierros: FPS hallitsi peliä, mutta Koppaseton Koovee kaivoi voiton

MESTIS / Kierrosraportti
Kuva © Tiia Mahkonen
28.10.
2020
Ilman kärkihyökkääjäänsä Joona Koppasta pelannut Koovee isännöi illan ainoassa Mestis-ottelussa FPS:aa. Viihdyttävä taisto päättyi tamperelaisten voittoon 5–2.

Ottelu käynnistyi juhlallisuuksilla, kun Lauri Huhdanpäälle illan ottelu oli 200:s Mestis-kaukaloissa.

Avausmaalista vastasi Koovee aivan avauserän loppuhetkillä, kun Santeri Sillanpää laukoi tarkalla rannelaukauksella kiekon maalin perukoille.

Toisen erän viidennellä peliminuutilla Kooveen maalivahti Kimmo Rautiainen esitti huikean torjunnan, mutta torjunta ei pelastanut takaiskulta forssalaisten painostaessa. Vieraiden Jere Jokinen tasoitti ottelun ylivoima-osumallaan.

Vauhdikkaan kolmannen erän loppupuolella forssalaiset yrittivät tasoittaa ottelun ilman maalivahtia, mutta ratkaisu kostautui Kooveen tehdessä kamppailun voitto-osuman.

Muista maaleista vastasi tamperelaisseuralla pirteästi esiintynyt Eppu Varjamo, Karri Aho ja kahden maalin mies Niko Lahtinen sekä forssalaisseuralla Miku Ronkainen.

Ottelussa taisteltiin kynsin ja hampain pisteistä, mutta nautinnollisen näytöksen vei lopulta tamperelaiset lukemin 5–2.

Kotijoukkueen Rautiainen nappasi forssalaisten 29 laukausta ja
FPS:n Petrus Lintunen merkkasi tililleen 17 torjuntaa.

Kaikki Mestiksen otteluvideot löydät kootusti osoitteesta jatkoaika.com/videot/mestis