Suomi ja Slovakia iskevät yhteen lauantain päiväpelissä, kapteeni Thomson toivoo omiltaan huolellisuutta

MAAJOUKKUE / Ennakko
Lassi Thomson oli hyvillä mielin välipäivän treenien jälkeen.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Suomi kohtaa lauantain päiväpelissä U20-MM-kisojen toisessa ottelussaan Slovakian. Suomen kapteeni Lassi Thomson painottaa otteluun huolellisuutta kiekon kanssa.

Ruotsille jatkoajalla hävitty MM-kisojen avausottelu on takanapäin, kun Nuoret Leijonat lähtevät kohti lauantain Slovakia-kamppailua. Pitkälti Ruotsin hallintaa ollut ottelu jätti paljon parannettavaa.

− Tänään oli hyvät treenit, joukkueessa on hyvä fiilis. Mentiin lujaa ja käytiin läpi mitä tehtiin eilen huonosti ja yritettiin kehittää niitä, joukkueen kapteeni Lassi Thomson tuumaa harjoitusten jälkeen.

− Eilen ei pelin jälkeen enää hirveästi mietitty, aamulla katseltiin videolta mitä kannattaa tehdä toisin ja mitä pitää kehittää seuraaviin peleihin. Vähän huolellisuutta pitää olla lisää kaikissa tilanteissa. Puolustuspäässä ei saisi lahjoittaa niin helppoja paikkoja.

Lauantain vastustaja Slovakia avasi turnauksensa niukalla voitolla Kazakstania vastaan. Sinnikkäät kazakit olivat jälleen lähellä yllätystä, mutta Slovakia onnistui iskemään voittomaalin kolme minuuttia ennen loppua. Slovakkien esitys oli kaikkea muuta kuin vakuuttava.

− Uskon että tulee tiukka peli, kyllä nekin pelata osaa. Ei voida mennä rennosti pelailemaan, vaan pitää lähteä täysillä kaikkiin peleihin. Voi olla, että slovakeilla on aika paljon kotikatsomosta väkeä täällä, mutta ei me anneta sen häiritä. Meillä taisi olla eilen fanienemmistö, Thomson arvelee.

» Lähetä palautetta toimitukselle