Tappara sai pettyä päätöserän lopulla karvaasti − Ilves ryösti yksittäisellä vastahyökkäyksellä täyden pistepotin

LIIGA / Raportti
Petri Kontiola iski ensimmäisen Ilves-maalinsa ja oli joukkueensa kantavia voimia.
Kuva © Tiia Mahkonen
Tappara jyräsi paikallisottelun päätöserässä, mutta Ilves teki mahdottomasta mahdollisen ja iski yllättävän voittomaalin.

Ilveksen Nicholas Baptiste astui Tapparaa vastaan esiin kreivin aikaan. Kanadalaishyökkääjä surffaili ottelun varjojen mailla, mutta kaksi minuuttia ennen loppua hän pommitti 3−2-voittomaalin Balázs Sebőkin erinomaisesta esityöstä.

Tätä ennen Tappara oli rynninyt päätöserässä väkisin tasoihin ja kulki vääjäämättömästi kohti voittoa, mutta Ilveksen yksi terävä vastahyökkäys muutti kaiken.

Tappara voitti päätöserässä maalia kohti suuntautuneet laukaukset peräti 16−4.

Myös ottelun kahta ensimmäistä erää hallitsi laukausten (23−9) puolesta Tappara, mutta Ilves oli tuolloinkin maalintekopaikoissaan tehokkaampi ja johti kahden erän jälkeen 2−1.

Illan avausmaalista vastasi pitkän ylivoimapainostuksen jälkeen Petri Kontiola, joka iski kauniilla lyöntilaukauksella ensimmäisen liigamaalinsa Ilves-paidassa. Kontiolan maalituuletus olikin täynnä tunnetta.

Ilves on voittanut varsinaisella peliajalla kauden kaksi ensimmäistä liigaotteluaan ja on Liigan ainoa joukkue ilman pistemenetyksiä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Otteluvideo