Ylivoimatilaisuudet eivät maistuneet − Sportille toinen peräkkäinen kotivoitto

LIIGA / Raportti
Sportin Michael Keränen onnistui avaamaan kauden maalitilinsä.
Sport ja Pelicansin välisestä kamppailusta ei vauhtia puuttunut. Varsinaisen peliajan jokainen osuma nähtiin vain ja ainoastaan toisessa eräss. Sport kampesi itsensä kahden pisteen voittoon pisimmän kaavan kautta.

Ensimmäinen erä kului vauhdikkaasti ja poikkeuksellisen vähillä pelikatkoilla. Kumpikin veräjänvartija, Patrik Bartošák (Pelicans) ja Rasmus Reijola (Sport), pitivät maalinsa puhtaina.

Debyyttinsä Sport-paidassa tehnyt Mika Partanen esiintyi hieman vaisusti. Vauhtia hyökkääjän menossa riitti, mutta ei löytänyt hyökkäyksissä punaista lankaa.

Toisessa erässä alkoi syntyä tulosta. Julius Honka ja Waltteri Merelä löivät aikaisessa vaiheessa Pelicansin kahden maalin karkumatkalle, mutta Sport vastasi tuleen tulella. Michael Keränen ja Niclas Lucenius toivat kotijoukkueen nopeasti tasoihin.

Ylivoimatilaisuuksia jaettiin viimeisessä erässä Pelicansille pariin otteeseen, mutta hyvin pyörinyt kuvio ei löytänyt aseita Sportin alivoimanelikon kukistamiseksi. Myös Sport ei onnistunut iskemään enempää maaleja, joten ratkaisua lähdettiin etsimään pidemmän kaavan kautta. 

Jatkoaika puolestaan oli toisinto avauserästä. Janne Keräsen suuntaa muuttama laukaus osui Bartosakin varusteisiin viime tingassa, ja heti perään syntyi Pelicansin tilaisuus ratkaista ottelu kahdella yhtä vastaan. Lahtelaisvieraiden sauma kuitenkin kuihtui Stuart Percyn loistavasta puolustamisen johdosta.

Voittolaukauskilpailuun Sportin valmennus veti ässän hihasta ja vaihtoi Reijolan Niko Hoviseen. Veto kannatti, eikä kokeneempi Sport-veskari päästänyt ainuttakaan yritystä selänsä taakse. Sportille kahden pisteen ratkaisuosuman iski puolustaja Valtteri Viljanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Otteluvideo