KooKoo haki tyylikkään voiton Vaasasta

LIIGA / Raportti
Sport vastasi kovuudella KooKoon nopeuteen.
Kuva © Harri Bragge -www.hb-photography.fi-
Nuori lainavahti Rasmus Korhonen oli kovassa paikassa, kun Sport oli pakkovoiton edessä kotikaukalossaan. Vieraat ottivat tyylikkään voiton numeroin 3–1 ja venyttivät voittoputkensa neljän ottelun mittaiseksi.

Kotijoukkue tuli makean vierasvoiton jälkeen kotiyleisön eteen, mutta paras terä oli poissa. KooKoon Petteri Nikkilän ranne lauloi ja laukaus vei vieraat 1−0 johtoon. KooKoo vei erää ja Sport tuli sen kuuluisan yhden potkun kaikessa perässä.

KooKoo hallitsi toistakin erää ja Nikkilä laukoi illan toisen maalinsa. Vieraat veivät luistimilla ja kotijoukkue vastasi siihen kovuudella. Sen seurauksena tunteet kuumenivat, mitä pidemmälle erää mentiin. Sport ei päässyt tolppaa lähemmäksi maalia.

Rasmus Korhonen piti muutamalla huipputorjunnalla kotijoukkueen vielä taistelussa mukana. Joose Antosen maali vei KooKoon kuitenkin 3−0 johtoon ja upotti kotijoukkueen unelman voitosta.

KooKoo puolusti omaa maaliaan uhrautuvasti ja maalivahti Oskari Setänen torjui hyvin. Emil Johansson rikkoi Setäsen nollan, ja vaikka kotijoukkue lähtikin sen jälkeen hurjaan takaa-ajoon ilman maalivahtia, enempää maaleja ei nähty.

Vieraat hakivat neljännen peräkkäisen voittonsa ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Otteluvideo