Pitsiturnauksen välieräparit selvillä − HIFK ja KooKoo kotimatkalle, unelmafinaali yhä mahdollinen

LIIGA / Raportti
Raumalaiset olivat saapuneet jälleen sankoin joukoin paikalle.
Kuva © Anna Ahola - anna.ahola@jatkoaika.com
Raumalla järjestettävän legendaarisen Pitsiturnauksen välieräparit ovat nyt selvillä. HIFK ja KooKoo jäivät lohkojensa viimeiseksi, minkä johdosta heitä odottaa aikainen kotimatka.

Raumalla ollaan pelattu perjantaina legendaarista Pitsiturnausta, joka on ennen tätä vuotta järjestetty jo 25 kertaa. Isäntäjoukkue Lukko on voittanut turnauksen yhdeksän kertaa, minkä jälkeen eniten voittoja on TPS:llä (6) ja Ässillä (4).

A-lohkossa pelasivat tänä vuonna Lukko, Ässät ja Pelicans. Lohkon avauskamppailu nähtiin aamun toisessa ottelussa, kun Lukko ja Ässät iskivät yhteen Satakunnan derbyssä. Ottelu päättyi loppujen lopuksi 1-1 tasapeliin.

Ässät kaatoi HIFK:n lohkon toisessa kamppailussa maalein 2-0 ja varmisti jatkopaikan turnauksen semifinaaleihin. Toinen jatkopaikka ratkaistiin lohkopelien päätösottelussa Lukon ja HIFK:n välillä. Se päättyi Lukon 2-0 voittoon, joka tarkoitti samalla sitä, että HIFK:n turnaus päättyi alkulohkoon. 

B-lohkossa pelasivat tänä vuonna KooKoo, Pelicans ja TPS. Kouvolan ylpeyden ja Pelicansin vääntö päättyi turnauksen avausottelussa tasapeliin maalein 2-2. 

TPS voitti KooKoon lohkon toisessa ottelussa maalein 3-2. Kun Pelicans voitti TPS:n B-lohkon päätösottelussa maalein 4-2, se tarkoitti samalla sitä, että KooKoon turnaus päättyi alkulohkoon. 

Välieräparit ovat siis Ässät-TPS ja Pelicans-Lukko. Satakunnan paikalliskamppailun uusinto on siis mahdollinen loppuottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle