KooKoo jyräsi Sportin yli

LIIGA / Raportti
Jussi Ahokkaan valmentama KooKoo nousi sadan pisteen kerhoon.
Kuva © Jarno Hietanen
KooKoo ei käyttänyt silkkihansikkaita Sportin käsittelyssä, vaan kotkapaidat saivat jatkaa matkaansa Lappeenrantaan karuin lukemin. Kouvolalaisisännät näyttivät tehokkuudessa mallia jo avauserässä kolmen maalin verran.

Tyhjennysmyyntien ja aiempien loukkaantumisien lisäksi Sportilta puuttui illan kokoonpanosta kärkipakki Valtteri Viljanen. KooKoon hyökkäys olikin liian nopea vaasalaisvieraille, mikä näkyi tulostaululla jo ensimmäisen vartin jälkeen. 

Kyle Platzer viimeisteli Peetro Seppälän komeasta poikittaissyötöstä, ja kotvasen kuluttua Vilmos Galló iski ottelun voittomaalin siirretyn rangaistuksen aikana myös poikittaissyötöstä. Ylivoimalla Kim Strömberg lisäsi vettä kiukaalle ja vei KooKoon kolmen osuman karkumatkalle.

Sport sai tilaisuuden nousta peliin takaisin mukaan Joonas Odenin jäähystä, eikä Turo Asplund tuhlannut tilaisuuttaan. Lohtu jäikin Sportin ainoaksi, ja luvassa oli entistä rajumpaa menoa.

Kun toista erää oli mennyt vajaa seitsemän minuuttia, KooKoo oli iskenyt saman verran maaleja Sportin verkkoon. Sport-veskari Stefan Steenillä ei ollut helppo ilta, suurimman osan maaleista syntyessä poikittaissyötöistä. Erik Karlsson, Strömberg ja Jere Friberg vastasivat KooKoon täysosumista toisessa erässä.

Päätöserässä KooKoo oli löysännyt kaasujalkaa, mutta onnistui pitämään Sportin parhaimmista maalintekopaikoista pois. Oden kaunisteli loppulukemiksi 7−1, ja näin ollen KooKoo nousi runkosarjassa sataan pisteeseen.

KooKoo lepää lauantaina, kun taas Sport jatkaa matkaansa SaiPan vieraaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Otteluvideo