KooKoo lähti maaottelutauolle häviön myötä - JYP latoi verkkoon neljä maalia

Petrus Palmu jatkoi loistavia otteitaan ja oli pääarkkitehtina KooKoon upotuksessa.
KooKoo lähti suurin odotuksin viikon kolmanteen otteluun. JYP näytti kuitenkin, että maaleja on tehtävä jos aikoo voittaa.
Lähtökohdat

KooKoo lähti viimeiseen maajoukkuetaukoa edeltävään peliin hallitsevan mestarin päänahka vyöllään. HPK kukistui perjantaina Hämeenlinnassa 5-1 ennen kaikkea jäätävän ylivoimapelin sekä sataprosenttisen alivoimapelin ansiosta.

Maalivahtipelaaminen

Henrik Haukeland saa osittaisen synninpäästön. JYPin avausmaali syntyi ylivoimalla, ja maskin takaa Haukelandin oli mahdoton nähdä kutia. Toinen osuma taas oli kahdenkin epäonnistuneen laukauksen summaa, ja kiekko päätyi maalin edustalle yllättäen. Kolmannessakin osumassa oli maskia.

Puolustuspelaaminen

Matt Caito pelaa jatkuvasti isoja minuutteja. Tällä kertaa saldoksi tuli kuitenkin kaksi takaiskua Caiton ollessa jäällä.

Hyökkäyspelaaminen

KooKoon puolustuspelaamista on ylistetty, mutta samaan aikaan on huomioitava, että hyökkäyspelaaminen on ollut vähätehoista. Tällä kertaa kiekkoa ei saatu vastustajan maaliin kertaakaan.

Erikoistilanteet

Vaikka vain yksi maaleista syntyi ylivoimalla, oli KooKoolla taas liikaa jäähyjä. Martin Berger kulutti penkkiä kolmesti ottelun aikana.

Lähtökohdat

JYP oli sarjataulukossa kolmantena kaksi pistettä KooKoon edellä. Luvassa oli tiukka kahden hyvin puolustavan joukkueen kamppailu. Vaikka JYP niisti perjantaina voiton TPS:stä, erikoistilannepelaaminen oli tuloksetonta, ja omissakin soi.

Markus Ruusu ei antautunut kertaakaan 31 laukauksen edessä, ja osa niistä oli hankalia. Voiko maalivahdilta muuta vaatia? Odotettu nollapeli tulikin JYPin päätyyn.

Honka ja Honka. Veljekset erottuivat eniten edukseen JYPin puolustuksessa. Isoveli Julius sai nimiinsä ylivoimalla tehdyn voittomaalin.

Petrus Palmu on tehnyt pelaamissaan kymmenessä ottelussa 16 tehopistettä. Tämän illan saldo oli 1+1. Kyseessä on eräs Liigan tämän hetken kuumimmista pelaajista.

Ylivoimatehojakin syntyi tällä kertaa, toki toinen JYPin ylivoimamaaleista tehtiin tyhjään verkkoon KooKoon jahdatessa kavennusta ilman maalivahtia jo viitisen minuuttia ennen ottelun loppua.

Erikoista

JYP vei nimiinsä aloituksista 38, KooKoo vain 19.

Ottelun ratkaisu

KooKoo notkahti kolmannen erän alussa. Lukemat ovat turhan rujot, sillä kentällä tapahtumat olivat varsin tasaisia.