Yksi maali riitti Mikkelin jännitysnäytelmässä

LIIGA / Raportti
Nick Malik esitti taas tukun paraatipelastuksia.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://www.facebook.com/makisarkaphoto
Illan sankari löytyi vieraiden maalilta, mutta Nick Malikin huipputorjunnatkaan eivät riittäneet voittoon. Jukurit sai sarjan kannalta suuren 1–0-voiton.

Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen toivoi ennakkohaastattelussa näkevänsä tunnetta, ja tämä toive toteutui ensimmäisessä erässä. Jukurit tuli todella vahvasti otteluun ja KooKoon maalivahti Nick Malik oli itse varmuus. Näytti, että hän oli päässyt monen Jukurihyökkääjän pään sisään.

Erä tasoittui kotijoukkueen jäähyn myötä, mutta torjunnat 2−12 kertoivat karua kieltä siitä, että vieraiden maalilla pelattiin. Jukurien tolppalaukausta lähemmäs maalia ei päästy, mutta kovuutta ja kuumia tunteita nähtiin senkin edestä.

Toisen erän käsikirjoitus jatkui ensimmäisen erän malliin. Kotijoukkue vyöryi Malikin maalille ja Malik torjui 18 torjuntaa erän aikana. Kaikkea hänkään ei pystynyt torjumaan, ja Petrus Palmu sai kotiyleisön sekaisin ylivoimamaalillaan.

Maalin jälkeen nähtiin myös dramatiikkaa, kun Jukurien ykkössentteri Aatu Räty sai ottelussa toisen kymmenen minuutin jäähyn provosoituaan KooKoo-maalivahti Malikia ja seurauksena oli ulosajo. 

Kolmannessa erässä ei enää maaleja nähty. KooKoo pääsi erän lopussa kolmesti ylivoimalle ja vaikka se otti maalivahdinkin pois, niin maali jäi tekemättä.

Jukurit pelasi omaa peliään loppuun asti ja voitti ansaitusti. Myös kotijoukkueen maalivahti Oskari Salminen ansaitsee tulla mainituksi pelattuaan nollapelin.

Tämä huikea sarja jatkuu lauantaina Kouvolassa, ja Jukurien voiton myötä se on vielä kaikkea muuta kuin ratkaistu. Neljänteen otteluun lähdetään KooKoon 2–1-johtoasemista. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Otteluvideo