HIFK venytti pisteputkensa 11 ottelun mittaiseksi, mutta KooKoo löi helsinkiläiset voittomaalikilpailussa

KooKoon Linus Andersson ratkaisi ottelun voittomaalikilpailussa.
Helsingin torstai-illassa toisistaan mittaan ottivat kymmenen ottelun pisteputkessa ollut HIFK ja Liigan kovimpiin vierasjoukkueihin lukeutuva KooKoo. Tiukan ottelun vei lopulta KooKoo voittomaalikilpailun myötä lukemin 2–1.

Ensimmäinen erä oli varsin tasainen. Erän alussa oli vauhtia ja laidat rytisivät, mutta laadukkaita maalintekopaikkoja ei juurikaan ollut. KooKoo oli aavistuksen niskan päällä.

KooKoo meni 1–0-johtoon ylivoimalla, kun Kalle Loposen tarkka rannelaukaus ohitti HIFK-vahti Niilo Halosen. Kouvolalaisten johto ei kauaa kuitenkaan kestänyt, kun HIFK tuli tasoihin Aleksanteri Kaskimäen kauden avausmaalilla.

Maalin jälkeen pelin painopiste siirtyi KooKoon puolustusalueelle. HIFK hallitsi kiekkoa ja sai hankittua myös KooKoolle jäähyn aivan erän loppuun. Erässä ei kuitenkaan enempää maaleja nähty.

Kunnolliset maalintekopaikat harvassa

Toinen erä oli selkeästi kotijoukkueen hallintaa, HIFK loi järjestäen maalintekotilanteita erän aikana. KooKoon maalilla Oskari Setänen ei kuitenkaan joutunut venymään parhaimpaansa.

Lopulta parhaan maalintekopaikan erässä sai KooKoon Kasperi Ojantakanen. Hän karkasi läpiajoon, mutta laukaus kilahti kuitenkin vain tolppaan. Lopulta toinen erä oli maaliton.

Kolmas erä vastasi paljon toista erää, HIFK hallitsi ja KooKoo otti vastaan. HIFK:n hallinta ei kuitenkaan tuottanut parhaita mahdollisia maalipaikkoja. Myöskään KooKoon harvat tilanteet eivät kovin laadukkaita olleet. Kolmannessa erässä ei nähty maaleja, joten ottelussa mentiin jatkoajalle.

Jatkoajalla molemmat joukkueet pääsivät hakemaan voittomaalia ylivoimalla. Ylivoimayrityksissä ei kuitenkaan onnistuttu, joten ottelun voittaja haettiin voittomaalikilpailusta. Kilpailun ainoa onnistuja oli KooKoon Linus Andersson, joten kouvolalaiset voittivat ottelun loppulukemin 2–1.