Olli Jokisella voitokas paluu Helsinkiin – Jukureiden tyrmäävä avauserä liikaa HIFK:lle

Jukurit pohjusti voiton HIFK:sta avauserän maaleilla.
Helsingin jäähallin tiistai-illasta ei jännitettä puuttunut, kun Ville Peltosen HIFK ja Olli Jokisen Jukurit kohtasivat ensimmäistä kertaa kuluvan runkosarjan aikana.

Helsingin jäähallissa oli odotettavissa mielenkiintoinen kamppailu, kun tulokasvalmentajat ja entiset joukkuekaverukset Ville Peltonen ja Olli Jokinen astelivat joukkueineen toisiaan vastaan ensimmäistä kertaa. Siipirikkoisena kamppailuun lähtenyt Jukurit hallitsi avauserää selkeästi, ja siitä todisteena taululle kirjattiin 0–3 -johtolukemat Markus OdéninOtto Mäkisen ja Jarkko Immosen osumilla.

Immosen osuman jälkeen maalilta pois vaihdettua Niilo Halosta ei käynyt syyttäminen, niin sekavaa punapaitojen peli oli avauserässä.

Toisessa erässä Jukurit sai huolenaihetta Nikita Krivokrasovin jäätyä Miro Karjalaisen taklauksen alle, mutta Krivokrasov palasi kuitenkin erän lopulla takaisin kaukaloon. HIFK sai vihdoinkin maalihanansa auki erän lopulla, kun Juha Jääskä spurttasi suoraan rangaistusaitiosta läpiajoon ja viimeisteli hallitusti rystyltä punapaitojen avausosuman.

HIFK:n maalissa Michael Garteig torjui maalille tultuaan erittäin hyvin, ja Oskari Salminen oli ottelun hahmo Jukureiden maalilla.

Kolmannessa erässä nähtiin melkoista maalitehtailua parhaimmillaan, kun Kasper Kotkansalo, Teemu Pulkkinen ja Eetu Koivistoinen heiluttivat verkkoja vuoron perään, mutta Jukurit sanoi kuitenkin viimeisen sanan, kun Joachim Rohdin pääsi niittaamaan kiekon tyhjiin punapaitojen hakiessa kavennusta kuudella kenttäpelaajalla.

Näin Olli Jokisen paluu Nordenskiöldinkadun tuttuihin maisemiin sujui melkoisen juhlavissa merkeissä, kun taas Peltosen HIFK:lla riittää mietittävää oman pelinsä korjaamisen suhteen.