Laidat ryskyivät Porin lauantai-illassa – KooKoo vei intensiivisen kamppailun

Charle-Edouard D'Astous vastasi KooKoon avausmaalista.
Porin lauantai-illassa nähtiin tasainen ja fyysinen vääntö. KooKoo vei koko ottelun nimiinsä viimeisen erän kahden maalin turvin lukemin 1–3.

Ässät aloitti ottelun vahvasti, eikä KooKoo juurikaan päässyt kiinni kiekkoon. Vahva rynnistys toi myös Ässille ylivoiman, mutta joukkue ei onnistunut avausmaalin teossa. Lopulta Ässät meni ottelussa johtoon Aleksi Heimosalmen Liiga-uran avausmaalilla ajassa 07.43.

Maalin jälkeen KooKoo pääsi hieman paremmin mukaan peliin. KooKoo sai myös paikan tehdä tasoituksen ylivoimalla, mutta siinä joukkue ei onnistunut.

Hetkeä myöhemmin KooKoo kuitenkin tasoitti ottelun vastahyökkäyksen päätteeksi, ja maalintekijänä kunnostautui Charle-Edouard D'Astous.

Tasoituksen jälkeen KooKoo oli hieman niskan päällä. Molemmat joukkueet saivat joitakin paikkoja, mutta lisämaaleja ei erässä nähty, joten toiseen erään siirryttiin tilanteesta 1–1.

Ottelun toinen erä oli tasaista vääntöä ja tarkkaa puolustamista. Kumpikaan joukkue ei kyennyt luomaan montaa laadukasta maalipaikkaa, vaikka molemmat pääsivät kokeilemaan ylivoimalla. Toinen erä päättyi maalittomana.

Setänen hyydytti kotijoukkueen torjunnoillaan

Kolmannen erän alussa Joachim Rohdinille avautui mainio paikka viedä Ässät johtoon, kun hän pääsi vastakkain KooKoo-vahti Oskari Setäsen kanssa. Rohdin kuitenkin hukkasi kiekon ja otti heti perään jäähyn, KooKoo ei kuitenkaan pystynyt tätä hyödyntämään.

Myös porilaisyleisön tunteet saatiin pintaan, kun Ässien Aleksi Laakso ajettiin ulos tuomarin koskemattomuuden rikkomisesta hänen törmätessä ottelun toiseen päätuomariin. Ässät ei kuitenkaan tästä alivoimalle joutunut.

KooKoon Matic Török vei joukkueensa 2–1-johtoon vauhdikkaan vastahyökkäyksen päätteeksi. Maalin alustivat Kasperi Ojantakanen ja Samuel Valkeejärvi. Hetkeä myöhemmin Ässillä oli erinomainen paikka tasoittaa ottelu, sillä joukkue pääsi pelaamaan yli minuutin kahden miehen ylivoimalla.

Jäähyily ei kuitenkaan kostautunut KooKoolle, sillä Ässät ei tasoitusmaalia kyennyt tekemään. Viimeisen niitin KooKoo iski ylivoimalla, kun Miska Siikonen iski maalin ajassa 59.10. KooKoo siis voitti ottelun lukemin 1–3.