KooKoo oli jälleen Ässiä vahvempi– kouvolalaiset veivät fyysisen ottelun Porissa

KooKoo voitti jo kolmannen kerran Ässät tällä kaudella.
Porin lauantai-illassa KooKoo otti jo kolmannen voiton Ässistä tällä kaudella lukemin 4–2. Sarjan paras vierasjoukkue teki ratkaisevat osumat viimeisessä erässä.

Ensimmäisen erän alku oli vahva porilaisilta. Ässät rakensi paikan Joachim Rohdinille, joka iski kauden kuudennella maalillaan tilanteeksi 1–0. Muuten ensimmäinen erä oli  tasainen, peli oli aggressiivista ja taklauksia nähtiin paljon. Laadukkaat maalintekotilanteet kuitenkin jäivät varsin vähiin.

KooKoo oli lähellä tasoitusta erän loppupuolella, kun Linus Anderssonin laukaus kävi ylärimassa. Toiseen erään edettiin kuitenkin porilaisten johtoasemassa.

Laadukkaat maalipaikat vähissä ottelussa

Toisessa erässä pelin intensiteetti oli yhä korkea. Alkupuoli erästä oli varsin tasainen. Molemmat joukkueet rakensivat maalintekotilanteita, mutta maalit jäivät uupumaan.

Erän alun jälkeen peli oli kuitenkin pääosin kouvolalaisten hallintaa. KooKoon karvauspelaaminen aiheutti Ässien puolustukselle kiekonmenetyksiä koko illan ja näistä kouvolalaiset saivat rakennettua hyviä maalipaikkoja.

Aivan erän lopussa KooKoo onnistui tasoittamaan ottelun. Kouvolalaiset pyörittivät pitkään Ässien puolustusalueella ja lopulta Eero Teräväisen laukaus siniviivalta sujahti ohi Ässät-vahti Niklas Rubinin. Tasatilanteesta siirryttiin myös kolmanteen erään.

KooKoo teki ratkaisevat maalit viimeisessä erässä

KooKoo ratkaisi ottelun kolmannessa erässä, kun se onnistui tekemään kolme maalia. Kouvolalaiset menivät ottelussa 2–1-johtoon, kun nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Andersson laukoi kiekon maaliin.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Ässät kuitenkin tasoitti ottelun, kun Alexander Ruuttu iski kiekon ohi KooKoo-vahti Oskari Setäsen ja tilanteeksi 2–2. Hetkeä myöhemmin KooKoo meni uudestaan johtoon, kun Charle-Édouard D'Astousin siniviivalta maalille toimittama kiekko painui verkkoon.

Ässät haki ahnaasti tasoitusmaalia ottelun lopussa pelaten ilman maalivahtia siinä kuitenkaan onnistumatta. KooKoo kaunisteli lukemia vielä, kun Heikki Liedes iski kiekon tyhjään maaliin ja loppulukemiksi 4–2.