HPK-käskijä Pennanen haluaa parantaa erikoistilannepelaamista toiseen finaalikoitokseen

LIIGA / Ennakko
Antti Pennasella jäi asioita hampaankoloon finaalisarjan avauksen jälkeen.
Kuva © Jarno Hietanen
HPK:n on pysyttävä poissa jäähyaitiosta, linjaa Antti Pennanen.

HPK hävisi lauantaina Oulussa ensimmäisen finaalikamppailun Kärppiä vastaan, mutta hämeenlinnalaisten pelistä löytyi myös paljon hyviä asioita. Tasaviisikoin peli oli erittäin tasaista, mutta HPK:n jäähyt siirsivät pelin virtausta oululaisille. Kerho otti kolme kahden minuutin rangaistusta ja Miro Ruokonen ulosajon, joka keskeytti HPK:n hyvän vaiheen.

HPK-käskijä Antti Pennanen painottikin ykkösteesinä jäähyttömyyttä, kun hän ennakoi lauantain pelin jälkeen asemia toiseen osaotteluun.

Lisäksi Pennanen painotti ylivoimapelin parantamista sekä maalineduspelaamista, vaikka HPK:n ainoa osuma syntyi miesylivoimalla.

– Omaa ylivoimaa pitää parantaa. Ja maalin edestä ne maalit tehdään eli siinä meidän pitää olla parempia. Pikkuisen olimme pehmeitä.

Ottelu alkaa Hämeenlinnassa kello 18.30.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Tulosvetovihje

Kerhon kotitaika kestää
Kärpät voitti ensimmäisen ottelun kotonaan 4-1-lukemin, ja oululaisten neljästä osumasta kaksi tuli tyhjiin. HPK oli ajoittain pelillisesti jopa kuskin paikalla, mutta viimeistelytehokkuus jätti toivomisenvaraa. Kotonaan erinomaisesti pelannut HPK jatkaa väkeviä otteitaan ja tasoittaa ottelusarjan.
3 4
0 1