Yleisöä pääsi halliin, halli natisi liitoksistaan ja TPS hävisi Pelicansille

LIIGA / Kuvakooste
Pelicans otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan voittamalla TPS:n maalein 3–5. Kotijoukkue TPS painoi päälle, mutta ottelua paikan päälle seuraamaan päässeille turkulaisille ei ollut tarjolla montaa ilonaihetta. TPS tuskaili maalinteon kanssa ja kolmannessa erässä hallin pleksitkin pettivät kahdesti. Pelicans puolestaan käytti sille tarjoutuneet paikat tehokkaasti.
Ottelua pääsi seuraamaan aitioissa, ruokailun merkeissä.
TPS rynnisti jäälle.
Pelaajat pitivät toisiansa kiireisinä.
Turkulaiset toivat kiekkoa kohti lahtelaisten maalia, mutta verkko heilui ensimmäisen kerran toisessa kenttäpäädyssä.
Jäähypenkillä istuminen kostautui...
...molemmille joukkueille.
Josh Kestnerin laukaus yllätti Patrik Bartošákin.
Lahtelaisten saldona oli kolme ylivoimamaalia.
Pelicans pääsi laukomaan hyvistä paikoista läheltä maalia.
Eikä Andrei Karejevista ollut kannattelemaan joukkuettaan.
Ensimmäisenä paluukiekkoon ennättänyt Aleks Haatanen napautti kiekon ilmasta ohi Karejevin.
TPS sai pelinsä uomilleen vasta kolmannen erän puolivälissä. Markus Nurmi laukoi kiekon maaliin ylivoimalla.
Ville Lajunen kavensi loppunumeroiksi 3–5.
Otteluun saapuneille turkulaisille ei tarjoiltu montaa ilonaihetta. Tappiotunnelmia pitkitti pleksin vaihtoon kulunut aika.
Tällä kertaa pleksiä vaihdettiin kahteen otteeseen.