Tappara voitti Lappeenrannan maali-ilottelun

LIIGA / Kuvakooste
SaiPa palasi kotikaukaloon parin viikon tauon jälkeen ja vastaan asettui Tappara. Ottelun alussa järjestetyt seremoniat Ville Kohon 800:n ottelun sekä nuorten maajoukkueen pelaajien kunniaksi jäivät kotiyleisölle melkeinpä ainoiksi ilon aiheiksi. Maaleja ei ottelusta puuttunut, ja pelkästään kolmas erä tarjosi yhteensä 7 osumaa. Kolme pistettä matkasi Tampereelle vierailijoiden vahvemman esityksen johdosta.
Kuva © Topi Lainio
Ville Koho juhlisti juhlaotteluaan pitämällä kultaisin numeroin koristeltua paitaa alkulämmittelyissä.
Alussa katsottiin videotaululta Santeri Virtasen huippuhetkiä nuorten mm-kisoista.
Mestaruusjoukkueesta paikalla olivat Virtasen lisäksi Tapparasta Sami Moilanen sekä Toni Utunen
Kolme kaverusta: Riku Kallioniemi, Ville Koho sekä Jussi Markkanen.
Kun juhlallisuudet saatiin pois alta, aloitti SaiPa räväkästi lyömällä maalin ajassa 0:22.
Osumasta vastasi David Goodwin.
Cody Kunyk kiitämässä päättäväisenä kohti kiekkoa.
Toinen erä oli Tapparan juhlaa: kolme maalia ja Christian Heljanko pelasi varmoin ottein pitäen oman maalin puhtaana.
SaiPa aloitti kolmannen erän kahden miehen ylivoimalla ja 19 sekunnin jälkeen Joni Nikko kavensi tilanteksi 2—3.
Sitten alkoi soida molemmissa päissä. Toni Utunen ja Tapparan johto kahteen maaliin, mutta reilun minuutin päästä SaiPa onnistui kaventamaan.
Frans Tuohmaa pääsi kaivelemaan kiekkoa maalista nopeasti edellisestä.
Välissä Kalle Maalahti kävi maalaamassa toisessa päässä, kunnes 4—6 osuman SaiPan verkkoon ohjasi Jan-Mikael Järvinen.