SaiPan peli-ilme piristyi Pelicansin kustannuksella

LIIGA / Kuvakooste
Pelicans aloitti keskiviikkona SaiPaa vastaan siitä mihin edellisellä Lappeenrannan vierailullaan jäi, ja aloitti ottelun kovalla temmolla. Toiseen erään mennessä kotijoukkue kuitenkin pääsi vauhtiin ja hallinta kääntyi SaiPalle ja loppulukemiksi kirjattiin 4–2.
Kuva © Topi Lainio
Pelicans aloitti ottelun kotijoukkuetta terävämmin ja hyppäsi johtoon ylivoimamaalilla kolmen ja puolen minuutin kohdalla.
Jesse Mankinen ja Tomi Iso-Mustajärvi kiitämässä rinta rinnan kiekon perässä.
Tomas Záborský tarjoili nappisyötön Teemu Ramstedtille, joka toi SaiPan tasoihin.
Muutama minuutti edellisestä kun Hannes Björninen pääsi alivoimalla läpiajoon ja taululla 2–1 lahtelaisille.
Mikael Kuronen laittoi kiekkoa kohti maalia mutta Tomi Karhunen venytti räpyläkätensä kiekon eteen.
SaiPan tasoitusmaalin toisessa erässä viimeisteli kultakypärä Záborský Mikael Kurosen syötöstä.
Ville Vainikaisen laukaus löysi tiensä ohi Ossi Ikosen ja lopulta Pelicansin maaliin.
Loppulukemat 4–2 iski Veeti Vainio.
Pelicans haki vielä maaleja kuudella kenttäpelaajalla mutta yritys ei tuottanut tulosta.