Pelicansin viimeisen erän onnistumiset liikaa SaiPalle - Katso ottelun kuvat

LIIGA / Kuvakooste
SaiPan isännöimä keskiviikon kamppailu oli hyvää ja tiukkaa vääntöä aina viimeiseen erään asti. Kumpikaan joukkue ei tuntunut antavan periksi vaan kiekon perässä kiidettiin rinta rinnan. Vierailijat käyttivät viimeisen erän ylivoimat kuitenkin tehokkaasti ja eikä SaiPa pystynyt vastaamaan tulitukseen. Ottelun loppulukemat kirjattiin 5—2 lahtelaisille.
Kuva © Topi Lainio
Aleksandr Shtshemerov keskittyneenä illan kamppailuun.
Alusta asti mentiin kovaa molemmissa päissä ja osumia jaettiin tasaisin väliajoin.
Niclas Westerholm joutui taiteilemaan kiekon kanssa tehokkaasti mutta maali pysyi puhtaana ensimmäisen erän ajan.
Ottelun avausmaalin iski SaiPan kokoonpanon tuore lisäys, Tuomas Kiiskinen. Liigaan hetkellisesti palannut Kiiskinen tienasi tehot 1+1.
Pelicans ei päästänyt helpolla maalinsa eteen päässeitä vastustajia
Joni Nikko iski kotijoukkueen toisen maalin aivan päätöserän alkuun.
Ottelun loppupuolella haisteltiin hieman kaverin hanskoja.
Atte Tolvanen ei päästänyt kiekkoa silmistään.
Päätöserässä Pelicans ei tuhlannut ylivoimamahdollisuuksiaan.
Voittomaalin SaiPan verkkoon löi Janos Hari näyttävän ylivoimakuvion päätteeksi.
Peliajan viimeiset 15 minuuttia hiljensivät lappeenrantalaisyleisön tehokkaasti Pelicansin takoessa neljä maalia.
Ville Nieminen poistui pukuhuoneen puolelle iloiten.