KalPan katastrofisyksy jatkuu - pisteet jäivät Kisapuistoon

LIIGA / Kuvakooste
SaiPan ja KalPan paluu maaottelutauolta oli kotijoukkueen ilottelua. Vaikka KalPa otti johtoaseman ottelun alkupuolella, ei SaiPa lannistunut vaan meni ohitse jo ennen ensimmäisen erän loppua. SaiPa jatkaa vakuuttavia otteitaan kotikaukalossa, vaikka vierailijoillakin oli mahdollisuutensa varsinkin kolmannessa erässä.
Kuva © Topi Lainio
Jere Sneck odotti innoissaan otteluiden jatkumista viikon tauon jälkeen.
Myös Ryan Wilsonia hymyilytti alkulämmittelyiden aikana.
Vaikka vierasjoukkue aloitti maalinteon, ei SaiPan tarvinnut pitkään tuskailla takaa-ajo-asemassa kun Tomi Iso-Mustajärvi ohjasi kiekon maaliin Elmeri Kaksosen syötöstä.
Denis Godla tuijotteli kiekkoa maalissa vielä toistamiseen ensimmäisen erän loppupuolella.
SaiPan ilonpito jatkui 23 peliminuutin jälkeen Ahti Oksasen laukoessa taululle 3–1.
Kiekko neljännen kerran KalPan maalissa - Tekijänä toistamiseen A. Oksanen.
Jonatan Tanus jäi laidan ja Valtteri Parikan väliin.
KalPa vaihtoi kolmannessa erässä maalille Jonathan Iilahden.
"Asia selvä"
Alexandre Texier oli KalPan tehokkain pelaaja pistein 0+2
Frans Tuohimaa piti SaiPaa pystyssä hieman väsyneen kolmannen erän ajan. Kyseisessä erässä Tuohimaalle tuli 17 torjuntaa.
Topi Nättisen taidonnäyte terävästä suunnanmuutoksesta.