SaiPalle taisteluvoitto JYPiä vastaan

LIIGA / Kuvakooste
JYP saapui lauantaina Lappeenrantaan haastamaan pelillisissä vaikeuksissa olevaa SaiPaa. Kotijoukkue oli edellisotteluihinsa verrattuna kuitenkin huomattavasti sisukkaampi ja ilta tarjosi vauhdikasta kiekkoa täydet 60 minuuttia ja lopputulokseksi kirjattiin 3—2 SaiPalle.
Kuva © Topi Lainio
SaiPan vaihtoaitiossa oli rento tunnelma ennen ottelua.
Jukureista lainavisiitillä oleva Jimi Jalonen pääsi tälläämään kauden avausmaalinsa ensimmäisessä erässä.
Niclas Westerholm oli myöhässä Julius Nättisen laukomasta kiekosta mutta Westerholmin onneksi kiekko osui tolppaan ja kimposi tiehensä.
Ville Vainikainen meinasi lentää vaihtoaitioon Roni Allénin taklauksen voimasta.
Toisessa erässä JYP pääsi muutamaan otteeseen todella lähelle maalintekoa. Teemu Ramstedt poimi irtokiekkoa maaliviivan tuntumasta.
Pian tämän jälkeen kiekko vieri uudelleen lähellä maaliviivaa ja SaiPa selvisi säikähdyksellä.
Toisessa päässä Elmeri Kaksonen vei kotijoukkueen kahden maalin johtoon.
Toisen erän loppuun JYP sai rakennettua hyvät maalipaikat ja Julius Nättinen osui ensin kaventaen tilanteen...
Ja muutama minuutti kului edellisestä kun Jani Tuppurainen iski kiekon verkkoon samankaltaisesta tilanteesta.
Kolmannessa erässä Westerholmin hanskakäsi toimi ja erän lopun vahva JYPin painostus saatiin tyrehdytettyä.
Päätössummerin soiminen antoi aihetta iloon.
Nopeat kaverikuvat vielä ennen koppiin menoa.